mainoa DESIGN SHOP

mainoa DESIGN SHOP on korkeatasoisen pohjoisen ja kotimaisen käsityömuotoilun palveleva erikoisliike Rovaniemen keskustassa. Sekä paikallisille että matkailijoille suunnatusta edustavasta valikoimastamme löytyy tuotteita yli 50:ltä muotoilun ja käsityön ammattilaiselta. mainoa DESIGN SHOPille on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertova Avainlipputunnus.
Valikoimaamme kuuluu tuotteita mm. seuraavilta yrityksiltä ja tuotemerkeiltä: Aika Felt Works, Arkheen, Daiga Daiga Duu, Edel City, Fobia Wear, Kas Design, Kotilo, Mifuko, Paperivalo, Ságat, Silba Design, Sola Voima ja Soma Collection. Pohjoisuuden lisäksi valikoimassamme korostuu ekologisuus eli hyllyistämme löytyy kattava valikoima erilaisia kekseliäitä kierrätysmateriaalituotteita.
Järjestämme iltaisin liikkeemme yhteydessä sijaitsevassa työpaja-huoneessa erilaisia ja eripituisia käsityö- ja muotoilutyöpajoja. Työpajojen aikataulut, hinnat ja muut löytyvät sivuiltamme.

Kesän ajan tiloissamme on myös hieno Mifukon ja valokuvaaja Uupi Tirrosen Made in Kenya -näyttely: Valokuvia Mifukon tuotteiden alkuperästä, niiden tekijöistä, työpajoista, arjesta ja luonnosta, sekä Mifukon tuotteita.
Työpajojen hinta muodostuu osallitumismaksusta ja materiaalimaksusta. Tarkat tiedot löytyvät sivuiltamme.
741_4cfd_mainoa_shop_1.jpg
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

mainoa DESIGN SHOP
http://www.kotilo.org/mainoashop
mainoashop a gmail.com
Puhelin: 0451101069
mainoa DESIGN SHOP
mainoa DESIGN SHOP
Rovakatu 40
96200 Rovaniemi
Lappi

Sisältöä päivitetty viimeksi 07.04.2014

Verkkovaraani 2010