Taitokortteli

Ympäri vuoden toimiva käsityö- ja kulttuurikortteli.

Taitokorttelissa yhdistyvät pienet putiikit, Kauppaneuvoksen kahvilan tuoksut ja tekemisen mahdollisuus.
Maalaisromanttiseen tyyliin sisustetussa Kauppaneuvoksen kahvilassa voit nauttia itsetehtyjä suolaisia, sekä makeita leivoksia ja miksei myös suklaasta tehtyä karjalanpiirakkaa? Isompaan nälkään tarjolla on myös keittolounasta.Maalaisromanttiseen tyyliin sisustetussa Kauppaneuvoksen kahvilassa voit nauttia itsetehtyjä suolaisia, sekä makeita leivoksia ja miksei myös suklaasta tehtyä karjalanpiirakkaa? Isompaan nälkään tarjolla on myös keittolounasta.
Korkealaatuiset käsityötuotteet ja sisutustavarat löytää Taitokorttelin putiikeista. Kuvassa Taito Shop Joensuu. Korkealaatuiset käsityötuotteet ja sisutustavarat löytää Taitokorttelin putiikeista. Kuvassa Taito Shop Joensuu.
Näe ja koe käsityön lumoa Taitokeskuksen
kutomossa. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi käsitöistä kiinnostunut, olet tervetullot Taitokeskukseen!Näe ja koe käsityön lumoa Taitokeskuksen kutomossa. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi käsitöistä kiinnostunut, olet tervetullot Taitokeskukseen!
Viihtyisä sisäpiha kutsuu viettämään aikaa. Viihtyisä sisäpiha kutsuu viettämään aikaa.
Taidetakomo Tulikiilassa pääsee tutustumaan taontaan ja myymälästä löytyy tupaantuliaisia tai kotiinviemisiä.  Taidetakomo Tulikiilassa pääsee tutustumaan taontaan ja myymälästä löytyy tupaantuliaisia tai kotiinviemisiä.
Käsityön, kuvataiteen ja muotoilun näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kuva Wanhan kaupungin päivä -tapahtumasta. Käsityön, kuvataiteen ja muotoilun näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Kuva Wanhan kaupungin päivä -tapahtumasta.
Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

Taitokortteli
http://www.taitokortteli.fi
info a taitokortteli.fi
Puhelin: (013)220140
Taitokortteli
Taitokortteli
Koskikatu 1
80100 Joensuu
Pohjois-Karjala

Sisältöä päivitetty viimeksi 03.06.2013

Verkkovaraani 2010