Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

Live Herring
Live Herring
Live Herring -työryhmäntavoitteena on tuoda mediataidetta – ja kaikenlaista audiovisuaalista kulttuuria – näkyvämmin esiin ja ohjata yleisöä sen pariin. Live Herring tuottaa ja organisoi yksittäisiä työpajoja ja näyttelyitä, kehittää uusia tapoja mediataiteen esille tuomiseksi ja etsii uusia kanavia sen esityspaikoiksi.

Live Herring -työryhmä aloitti toimintansa vuonna 2005 organisoimalla pohjoismaisen verkkotaiteen tapahtuman. Toinen Live Herring -tapahtuma järjestettiin vuonna 2006. Vuonna 2007 Live Herring -työryhmä jatkoi toimintaansa pienimuotoisemmin keskittymällä avointen työpajojen (mm. Outi Kotalan Turhuuksien tori sekä Marikki Hakolan työpaja) järjestämiseen sekä taide- ja mediakasvatukseen. Näyttelytoimintaa ei kuitenkaan ole unohdettu: vuonna 2008 syksyllä työryhmä järjesti Live Herring ´08 -mediataidenäyttelyn Jyväskylän taidemuseossa ja vuonna 2011 Live Herring ’11 -näyttelyn laajemmin Keski-Suomessa. Live Herring -näyttelyitä on tarkoitus järjestää kolmen vuoden välein.

Keski-Suomen taidetoimikunta valitsi Live Herring -työryhmän (Päivi Hintsanen ja Soile Ollikainen) elokuvan ja mediakulttuurin läänintaiteilijaksi vuoden 2009 alusta. Läänintaiteilijakausi kestää vuoden 2013 loppuun.

Lisätietoja: http://www.liveherring.org

Sisältöä päivitetty viimeksi 04.04.2013

Verkkovaraani 2010