Sesam Production Oy

Sesam Production Oy on luovasti osaava videotuotantoyhtiö. Toimimme Lappeenrannassa sekä Helsingissä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, bändit, artistit, tv-yhtiöt, koti- ja ulkomaiset tuotantoyhtiöt sekä yhdistykset. Käytössä on ammattitason kalusto ja runsaasti näkemystä vuodesta 1991. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa ja Helsingissä Pasilan vanhoilla veturitalleilla samoissa tiloissa Kinoproduction Oy:n kanssa.
Yritys-, tuote- ja henkilöesittelyjä, tv-mainoksia, musiikkivideoita sekä dokumentti- ja koulutusvideoita. Toteutamme tuotannon käsikirjoituksesta esitysvalmiiksi ohjelmaksi tai jonkin osa-alueen. Tarjoamme järkevästi hinnoiteltuja tuotantoja tilanteen ja tilaajan mukaan: ihmisiä ja työtapoja esitteleviä/markkinoivia/valistavia/opettavia videoita kotisivuille ja sosiaalisiin medioihin kuten Facebookiin, Vimeoon, YouTubeen, LinkedIn:iin ja AMUSAn galleriaan. Myös teatteri- tanssi- ja musiikkiesitysten taltiointia videolle 1-3 kameralla. Uutena palveluna myös tilaisuuksien ja tapahtumien striimaus nettiin.

Otamme myös valokuvia joko videointien yhteydessä tai erikseen.
Vahvuutemme on perinteiseen elokuvakerrontaan ja -leikkaukseen perustuvien videoiden ja tv-ohjelmien tekeminen sekä ENG-kuvaus. Teemme myös musiikkivideoita, joiden osalta tunnetuimpia asiakkaitamme ovat Sari Kaasinen sekä J.Karjalainen.
Aina kannattaa kysyä lisää, se ei maksa kuin vaivan. Ota yhteyttä! Juha Pietiläinen, tuottajaja, AV-viestinnän EAT, tuotekehittäjä EAT, gsm 0500-659 203
Esimerkiksi henkilön tai työsuorituksen esittely nettiin, kotisivuille, Facebookiin, YouTubeen, AMUSAan, kesto noin 30-90 sek. alkaen 380€ + alv:n.
Yhteistyössä KESY ry:n, Minna Mänttärin ja Seppo Äikäksen kanssa toteutettu musiikkivideo "Hetken tie on kevyt". Ohjaus, kuvaus, editointi Juha Pietiläinen. 2.6.12 mennessä yli 50.000 katselukertaa!
Luovien alojen yhteistyötä parhaimmillaan. Taito Etelä-Karjala ry tilasi Sesam Production Oy:ltä Joulu Käsillä tapahtuman tunnelmallisen videotaltioinnin.
Indie artisti Susannan debyyttisinkun "Sydämeni särkyi" Imatralla kuvattu pienen budjetin musiikkivideo.
Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

Sesam Production Oy
http://www.sesamproduction.fi
juha.pietilainen a sesamproduction.fi
Matkapuhelin: 0500 - 659 203
Sesam Production Oy
Lappeenranna toimiston sijainti VPK:n talon eli SYKE Gymin vieressä tai paremminkin vastapäätä kadun toisella puolen.

Savonkatu 3
53100 Lappeenranta

Sisältöä päivitetty viimeksi 12.01.2016

Verkkovaraani 2010