Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT

Kutkasta kulttuurikutinaa on Lappeenrannan teknillisen yliopiston Etelä-Karjala-instituutin alaisuudessa toimiva luovien alojen kehittämishanke.

Kutkasta kulttuurikutinaa -hanke on jatkoa Lappeenrannan kaupungin kehittämisyksikön ja TKI-HUMAK Voiman vuonna 2011 toteuttamalle Etelä-Karjalan taide ja kulttuuri KUTKA -hankkeelle.
Kutkasta kulttuurikutinaa -hanke edistää koulutuksen, verkostoitumisen ja työpajojen avulla kolmannen sektorin kulttuuritoimijoiden sekä luovien alojen pienyrittäjien yhteistyötä. Hankkeen kohderyhmänä ovat erityisesti Etelä-Karjalan maaseutualueen toimijat, niin kulttuurialan yritykset kuin yhdistyksetkin, joita pyritään kehittämään kaupunkiseutujen imussa. Hankkeessa järjestetään kulttuurialan toimijoille suunnattuja koulutuksia ja tarjotaan heille lisää näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia yhteistyöhön. Hankkeessa jatketaan KUTKA-hankkeen aloittamaa Luova Etelä-Karjala-brändin kehittämistä sekä Kompastu kulttuuriin -toimintaa. Tavoitteena on tuoda maakunnan kulttuuriosaajien töitä kaikkien eteläkarjalaisten ulottuville.
Olemme Etelä-Karjalan kulttuurialoilla toimivien tahojen palveluksessa tarjoamalla koulutusta, näkyvyyttä ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Jos haluat mukaan Luova Etelä-Karjala -brändiin, ota yhteyttä. Voit saada sitä kautta tuotteillesi ja palveluillesi lisää näkyvyyttä ja uusia jakelukanavia tai uusia tuotteita myymäläsi valikoimiin.
Kulttuurikutinaa-hanke kestää syksystä 2012 vuoden 2014 loppuun saakka. Hanketta rahoittaa Mannner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma, Karjalan kulttuurirahasto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Hankkeen projektikoordinaattorina toimii Heini Kähkönen (heini.kahkonen(at)lut.fi, puh. 040 684 3963).
Kulttuurikutinaa-hankkeen tarjoamat palvelut ovat ilmaisia.
Creative services of South Karelia
Ruutukehä pyörii Hiekkalinnalla ja mainostaa eteläkarjalaisia kulttuuritoimijoita.
Luova Etelä-Karjala -brändi on maakunnan luovien toimijoiden oma avainlippu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä.Luova Etelä-Karjala -brändi on maakunnan luovien toimijoiden oma avainlippu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä.
Antti Hyyrynen, Ville Soininen, Jouni Hynynen ja Miitri Aaltonen tekivät Luova Etelä-Karjala -brändiä tunnetuksi Lappeenrannan Prismassa 19.8.2011.
Antti Hyyrynen, Ville Soininen, Jouni Hynynen ja Miitri Aaltonen tekivät Luova Etelä-Karjala -brändiä tunnetuksi Lappeenrannan Prismassa 19.8.2011.
Hannu Matilaisen lasiteokset Imatran Kylpylän aulan ikkunassa heijastelevat syksyistä luontoa. Hannu Matilainen edustaa Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran taidelainaamoa. Hannu Matilaisen lasiteokset Imatran Kylpylän aulan ikkunassa heijastelevat syksyistä luontoa. Hannu Matilainen edustaa Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran taidelainaamoa.
Outi Turpeisen kuvaama ja ideoima Luumäen Taidepuu vie ajatukset jo jouluun.Outi Turpeisen kuvaama ja ideoima Luumäen Taidepuu vie ajatukset jo jouluun.
Ruokolahden TaidepuuRuokolahden Taidepuu
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT
Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT
Etelä-Karjala-instituutti Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Lappeenrannan teknillinen yliopisto, PL 20
53851 Lappeenranta

Sisältöä päivitetty viimeksi 04.08.2013

Verkkovaraani 2010