Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT

Kutkasta kulttuurikutinaa on Lappeenrannan teknillisen yliopiston Etelä-Karjala-instituutin alaisuudessa toimiva luovien alojen kehittämishanke.

Kutkasta kulttuurikutinaa -hanke on jatkoa Lappeenrannan kaupungin kehittämisyksikön ja TKI-HUMAK Voiman vuonna 2011 toteuttamalle Etelä-Karjalan taide ja kulttuuri KUTKA -hankkeelle.
Kutkasta kulttuurikutinaa -hanke edistää koulutuksen, verkostoitumisen ja työpajojen avulla kolmannen sektorin kulttuuritoimijoiden sekä luovien alojen pienyrittäjien yhteistyötä. Hankkeen kohderyhmänä ovat erityisesti Etelä-Karjalan maaseutualueen toimijat, niin kulttuurialan yritykset kuin yhdistyksetkin, joita pyritään kehittämään kaupunkiseutujen imussa. Hankkeessa järjestetään kulttuurialan toimijoille suunnattuja koulutuksia ja tarjotaan heille lisää näkyvyyttä sekä mahdollisuuksia yhteistyöhön. Hankkeessa jatketaan KUTKA-hankkeen aloittamaa Luova Etelä-Karjala-brändin kehittämistä sekä Kompastu kulttuuriin -toimintaa. Tavoitteena on tuoda maakunnan kulttuuriosaajien töitä kaikkien eteläkarjalaisten ulottuville.
Olemme Etelä-Karjalan kulttuurialoilla toimivien tahojen palveluksessa tarjoamalla koulutusta, näkyvyyttä ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Jos haluat mukaan Luova Etelä-Karjala -brändiin, ota yhteyttä. Voit saada sitä kautta tuotteillesi ja palveluillesi lisää näkyvyyttä ja uusia jakelukanavia tai uusia tuotteita myymäläsi valikoimiin.
Kulttuurikutinaa-hanke kestää syksystä 2012 vuoden 2014 loppuun saakka. Hanketta rahoittaa Mannner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma, Karjalan kulttuurirahasto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto. Hankkeen projektikoordinaattorina toimii Heini Kähkönen (heini.kahkonen(at)lut.fi, puh. 040 684 3963).
Kulttuurikutinaa-hankkeen tarjoamat palvelut ovat ilmaisia.
Creative services of South Karelia
Ruutukehä pyörii Hiekkalinnalla ja mainostaa eteläkarjalaisia kulttuuritoimijoita.
Luova Etelä-Karjala -brändi on maakunnan luovien toimijoiden oma avainlippu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä.Luova Etelä-Karjala -brändi on maakunnan luovien toimijoiden oma avainlippu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä.
Antti Hyyrynen, Ville Soininen, Jouni Hynynen ja Miitri Aaltonen tekivät Luova Etelä-Karjala -brändiä tunnetuksi Lappeenrannan Prismassa 19.8.2011.
Antti Hyyrynen, Ville Soininen, Jouni Hynynen ja Miitri Aaltonen tekivät Luova Etelä-Karjala -brändiä tunnetuksi Lappeenrannan Prismassa 19.8.2011.
Hannu Matilaisen lasiteokset Imatran Kylpylän aulan ikkunassa heijastelevat syksyistä luontoa. Hannu Matilainen edustaa Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran taidelainaamoa. Hannu Matilaisen lasiteokset Imatran Kylpylän aulan ikkunassa heijastelevat syksyistä luontoa. Hannu Matilainen edustaa Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran taidelainaamoa.
Outi Turpeisen kuvaama ja ideoima Luumäen Taidepuu vie ajatukset jo jouluun.Outi Turpeisen kuvaama ja ideoima Luumäen Taidepuu vie ajatukset jo jouluun.
Ruokolahden TaidepuuRuokolahden Taidepuu
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT
Kutkasta kulttuurikutinaa / Etelä-Karjala-instituutti LUT
Etelä-Karjala-instituutti Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Lappeenrannan teknillinen yliopisto, PL 20
53851 Lappeenranta

Sisältöä päivitetty viimeksi 04.08.2013

Verkkovaraani 2010