Lappeenrannan Balettigaala

Lappeenrannan Balettigaalan kansainvälinen ohjelmisto elokuussa 2011 on loppusilausta vaille valmis ja lippujen myynti alkanut hyvin.

Ohjelmakokonaisuus esittelee klassisten helmien lisäksi uusia merkittäviä ja maailmalla palkittuja koreografioita. Jorma Uotisen uskomaton Diiva kohtaa Lappeenrannan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä tähtiä Hollannista, Latviasta, Ruotsista, Saksasta, Ukrainasta ja Virosta. Luvassa on taitoa ja tunnetta, harrasta ja hauskaa, yllätyksiä ja elämyksiä.

Balettigaalalla on kolme samansisältöistä esitystä. Ensimmäinen perjantaina 26.8.klo 19 ja muut lauantaina 27.8. klo 14 ja 19. Liput esityksiin ovat myynnissä sekä Lappeenrannan Kaupunginteatterin lippukassassa että valtakunnallisesti Lippupisteen kautta.

Lappeenrannan Balettigaalan ohjelmisto elokuussa 2011 tarjoaa monipuolisen katsauksen tanssin maailmaan. Mukaan mahtuu esiintyjiä kotimaasta ja ulkomailta, suuria nimiä ja meillä vielä tuntemattomiakin, mutta ehdottomasti tämän päivän ykkösluokkaa. Myös koreografinimet ovat vaikuttavia, Petipasta Uotiseen ja Balanchinesta Poklitaruun.

Lappeenrannan Balettigaalan 2011 toteuttaa NordicDance Makers, pääyhteistyökumppaninaan Lappeenrannan kaupunki. NDM:llä on vankka kokemus balettitapahtumien järjestämisestä sekä Suomessa että ulkomailla. Myös Lappeenrannan ensimmäinen, loistavasti onnistunut balettigaala elokuussa 2010 oli NDM:n tuotantoa yhdessä Lappeenrannan kaupungin kanssa.
Esitykset Lappeenrannan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä:

pe 26.8. klo 19.00
la 27.8. klo 14.00
la 27.8.klo 19.00

Kaikissa kolmessa esityksessä on sama ohjelmisto.

Valtakunnallisesti Lippupiste Oy:n myyntipisteissä ja netissä lippu.fi

Hinta 42 €/lippu, ryhmät vähintään 15 henkilöä à 40 €/lippu
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Lappeenrannan Balettigaala
http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Kulttuuri/Balettigaala.iw3
eeva-liisa.tarvainen a pp.inet.fi
Matkapuhelin: +358 400 553 272
Lappeenrannan Balettigaala

Sisältöä päivitetty viimeksi 10.06.2011

Verkkovaraani 2010