Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry

Imatralainen Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry järjestää vuosittain toukokuussa Imatralla kansainvälistä Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalia. Ensimmäinen teatterifestivaali järjestetiin vuonna 2004 ja kahdeksan vuoden aikana on esiintynyt Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalilla 106 teatteria 24:stä maasta. Edustettuina ovat olleen melkein kaikki teatterisuuntaukset. Vuonna 2011 olivat festivaalilla ensimmäistä kertaa mukana ooppera ja baletti.
Vuosittain toukokuun lopussa Imatralla kansainvälinen teatterifestivaali, työpajatoiminta, näytelmien tuottaminen.

Tarjoamme mahdollisuutta osallistua festivaalin järjestelyyn. Meille voi tulla työharjoitteluun ja haemme festivaalin ajaksi talkootyöntekijöitä. Vastineeksi saat mahdollisuuden katsoa ilmaiseksi näytelmiä, osallistua kaikkina festivaalin iltoina yhteisiin kansainvälisiin illanviettoihin, jossa on mahdollista tutustua kansainvääälisiin teatteriryhmiin.
Mustan ja Valkoisen Teatterin jäsenet edustavat hyvin monipuolista kulttuuriosaamista, kuten teatteriohjausta ja kuvankäsittelyä.
Lisää tietoa saat nettisivultamme www.kulttuuri.org. Voit ottaa meihin yhteyttä mustanjavalkoisenteatteri@gmail.com.
Teatterifestivalain lippujen hinnat vaihtelevat esityksen mukaan.Festivaalin liput tulevat myyntiin Lippupalveluun 1.4 alkaen. Ryhmämyynti suoraan meiltä.
Naftaliini, Teatteri Comic--Trust, Pietari, VenäjäNaftaliini, Teatteri Comic--Trust, Pietari, Venäjä
Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry
http://www.kulttuuri.org
mustanjavalkoisenteatteri a gmail.com
Puhelin: +358468865740
Mustan ja Valkoisen Teatteri-yhdistys ry

Sisältöä päivitetty viimeksi 08.12.2011

Verkkovaraani 2010