RaakaIdea Oy

RaakaIdea Oy on vuonna 2007 perustettu Imatralainen kulttuuripalveluita tuottava yritys. Olemme erikoistuneet taiteen soveltavaan käyttöön, taidelähtöisten palveluiden kehittämiseen, taide- ja kulttuuritapahtumien tuottamiseen ja kulttuuripalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen toiminta sisältää suunnittelun, tuotteistuksen, tuotannon ja hallinnoinnin sekä tarvittaessa myynnin ja markkinoinnin. Pyrimme toiminnassamme edistämään taidelähtöisen elinkeinotoiminnan kehittymistä ja ammattimaisen taiteen tekemisen mahdollisuuksia. Teemme myös satunnaisesti taidetuotantoja, jos hyviä ideoita syntyy.
Yritys tarjoaa kulttuuri- ja taidelähtöisiä palveluita matkailuun, sosiaali- ja terveysalalle, rakentamiseen, tapahtumatuotantoon sekä koulutukseen. Tarjonta jakautuu kahteen pääkategoriaan. Tuotannolliset palvelut ja taidelähtöiset palvelut. Tuotannolliset palvelut ovat tuotteistaminen, tuottaminen, hallinnointi, myynti ja markkinointi. Taidelähtöiset palvelut rakentuvat aina taide- ja kulttuurisisältöjen pohjalle, jotka ovat melkein aina eri alojen taiteilijoiden tuottamia. Toimintamme tarjoaa myös eri alojen taiteilijoille uusia työmahdollisuuksia.
Osaamme tuottaa ja tuotteistaa taiteesta ja taidelähtöisestä työstä palveluita ja myytäviä kokonaisuuksia. Ymmärrämme taidesektorin rajoitukset ja mahdollisuudet, joka mahdollistaa taiteen tuottamisen taiteilijan osaamisen ja kiinnostuksen huomioiden. Tunnemme myös muut toimintaamme liittyvät alat, jotta osaamme tuottaa palvelumme myös niiden vaatimukset ja rajoitukset huomioiden.
RaakaIdea Oy on kehittynyt kahden henkilön kiinnostuksien ja motivaation pohjalta. Yrityksen perustana oli taiteen ja erilaisten pelillisten sovelluksien hyödyntäminen liiketoiminnassa. Tästä lähtökohdasta on lähdetty liikkeelle ja samaa linjaa mennään edelleen. Pelit ovat yrityksessä pääasiallisesti testaustyökaluja, jotka tulevat paremmin esiin yrityksen sisäisessä toiminnassa. Tämä lähtökohta on tuonut mielenkiintoisen tien liiketoiminnan kehittämiseen, joka on tomintatavaltaan perinteisestä poikkeava. Tätä tietä seurataan edelleen ja katsotaan mitä se lopulta tuo tullessaan.
Hinnoittelu tehdään tuote-/palvelukohtaisesti. Asiantuntijatyö, tuotteistus ja tuotanto laskutetaan tuntihinnalla ja suuremmat kokonaisuudet tarjouksen mukaan. Myytävät palvelut löytyvät tuotekorteilta, jotka on hinnoiteltu valmiiksi. Uusien taidetuotteiden kehitys ja tuotteistaminen voidaan tehdä taiteilijan kanssa pelkällä provisiosopimuksella, mutta nämä päätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.
Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

RaakaIdea Oy
http://www.raakaidea.fi
info a raakaidea.fi
Matkapuhelin: 040 7624217/050 5262213
RaakaIdea Oy
Imatra

Sisältöä päivitetty viimeksi 06.07.2011

Verkkovaraani 2010