LOISKIS - Lastenmusiikkiorkesteri

Lastenmusiikkiorkesteri LOISKIS konsertoi ja huristaa keikka-autollaan ympäri Suomea. Lastina on lasten musiikkia sekä teatteria, satuja ja taikaa! Loiskis-orkesterin kotipaikka on Jyväskylä, mutta toiminta-alue on koko Suomi ja naapurimaatkin. Loiskis esittää tilauksesta elävää pääasiassa akustista musiikkia ja ohjaa työpajoja. Teemme myös lastenlevyjä, myös tilauksesta asiakkaille. Oma levykauppa on www.lastenlevykauppa.fi.
Välkomna för att lyssna till Loiskis´ barnmusik! Loiskis är en glädjefull professionell orkester från Jyväskylä, som spelar musik för barn, och har hela Finland som verksamhets område. Loiskis´ ypperliga konserter är planerade för barn i daghem, skolor samt för hela familjen, till både mindre och större händelser
och festivaler. Orkestern har många olika konserter, och en del av konserterna genomförs i samarbete av gästande toppsolister.
Loiskiksen mainiot akustisilla soittimilla esitetyt lauluntäyteiset konsertit on suunniteltu lapsille PÄIVÄKOTEIHIN, KOULUIHIN sekä koko perheelle niin pieniin kuin suuriinkin TAPAHTUMIIN ja FESTIVAALEILLE. Laaja ohjelmisto ammentaa aineksia laadukkaasta rytmimusiikista, jazzista, etnosta ja kansanmusiikista. Konsertit kestävät normaalisti noin 45-50 minuuttia. Ohjaamme myös soitinrakennus- ja musiikkityöpajoja.
Osaamme säveltää, sanoittaa ja sovittaa, äänittää ja esittää. Osamme opettaa ja opastaa, arvuuttaa ja laulattaa. Osaamme soittaa monia akustisia ja joitakin sähköisiäkin soittimia ja laulaa satoja lauluja. Valokuvat ja julisteet lavakartat ja ohjelmat löytyvät kotisivuiltamme. Osaamme ajaa keikka-autoa ja pystyttää ja purkaa äänentoistolaitteet sovitun aikataulun mukaan. Osaamme myös tehdä kirjalliset sopimukset ja laskuttaa tyytyväisiä asiakkaita. Osaamme esiintyä lapsille ja aikuisille, iloita ja vakavoituakin.
Facebook Loiskis-orkesteri ja MySpace LoiskisTube, Loiskis ry, puh. 040 86 5399 459, www.loiskis.fi, www.lastenlevykauppa.fi Vapaudenkatu 43 (L18), 40100 Jyväskylä.
Hinnat vaihtelevat kokoonpanon pienuuden / suuruuden mukaan sekä konserttien ja työpajojen määrän ja kuljettavan matkan mukaan alle tuhannesta eurosta ylöspäin. Myös äänentoisto kuuluuu tarvittaessa hintaan.
Loiskis ja Eija Ahvo: Uppo-Nallen juhlakonsertti. Loiskis ja Eija Ahvo: Uppo-Nallen juhlakonsertti.
Loiskis & klovni Dodo - mimiikkaa ja musiikkia. Kuva Inkeri Kautto.Loiskis & klovni Dodo - mimiikkaa ja musiikkia. Kuva Inkeri Kautto.
Loiskis ja Satu Sopanen: Satuja ja tariNoita. Loiskis ja Satu Sopanen: Satuja ja tariNoita.
Loiskis ja Mikko PerkoilaLoiskis ja Mikko Perkoila
Loiskis ja klovni Dodo: klovnin taikahyppysissä soivat monet soittimet...
Loiskisnautit avaruudessa: Mars matkaan! Kuvat JAri Kuskelin.Loiskisnautit avaruudessa: Mars matkaan! Kuvat JAri Kuskelin.
Rekipolskan kyytiin hyppäävät Loiskis-tontut. Kuva Jari Kuskelin.Rekipolskan kyytiin hyppäävät Loiskis-tontut. Kuva Jari Kuskelin.
Loiskis, Eeva-Leena Pokela ja Minja Revonkorpi kutsuvat Suomen 100 vuotissynttäreille kaikki vauvasta vaariin!Loiskis, Eeva-Leena Pokela ja Minja Revonkorpi kutsuvat Suomen 100 vuotissynttäreille kaikki vauvasta vaariin!
Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Hae kulttuurin tekijöitä

LOISKIS - Lastenmusiikkiorkesteri
http://www.loiskis.fi
loiskis a loiskis.fi
Matkapuhelin: 040 5399 459
LOISKIS - Lastenmusiikkiorkesteri
Loiskiksen toimisto on Jyväskylässä pääkirjaston vieressä. Lasten levykaupan varasto (ja noutomyynti) on samassa paikassa: http://www.lastenlevykauppa.fi.
Vapaudenkatu 43

Sisältöä päivitetty viimeksi 19.10.2017

Verkkovaraani 2010