Näyttely.info

NÄYTTELY.INFO on verkossa toimiva, jatkuvasti päivitetty pääkaupunkiseudun näyttelykalenteri, joka tiedottaa näyttelyistä sekä kuvin että tekstein.

Sivuston etusivulla on linkkejä myös taidemuseoihin ja ajankohtaisiin taidetapahtumiin.

NÄYTTELY.INFO-sivuston PIENET ILMOT-osasto sisältää taiteilijoiden näyttelyilmoituksia. KARTTA-sivulta löytyy Helsingin keskustan galleriat ja opastus muualla sijaitseviin, ja LINKIT-sivulle on kerätty joukko yleishyödyllisiä kuvataiteen linkkejä.

Sivuilla on tietoa myös muun Suomen taidetapahtumista ja näyttelyistä KOKO SUOMI-osastolla.

Sivusto on taiteilijavoimin ylläpidetty, ilmoittajille maksullinen mutta voittoa tuottamaton - ilmoitushinnat pidetään taideystävällisesti mahdollisimman alhaisina.
Ajankohtaista tietoa meneillään olevista näyttelyistä ja taidetapahtumista pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Näyttelyt esitellään kuvin ja tekstein!
Autamme teitä löytämään kiinnostavat näyttelyt - autamme taiteilijoita ja gallerioita saamaan näkyvyyttä näyttelyilleen ja taiteelleen!
Lisätietoja NÄYTTELY.INFO sivustosta löytyy sivuston INFO-ikkunasta, sekä sähköpostitse osoitteesta nayttely.info [at) gmail.com
Hinnat 15.12.2011:
Pienet ilmot-osasto 20 e/kk/näyttely + alv 23%
Koko Suomi-osasto 20 e/kk/näyttely + alv 23%
Etusivun Galleriat-osasto 31,83 e/kk + alv 23%
Etusivun Tapahtumat-banneri 65,04 e/kk/tapahtuma + alv 23%

Hinnat sisältävät päivitystyön ja materiaalin lataamisen sivustoon, sekä Koko Suomi-osastolle ja Tapahtumat-osastoilla bannerin tekemisen asiakkaan lähettämän materiaalin pohjalta.
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Näyttely.info
http://www.nayttely.info
nayttely.info a gmail.com
Puhelin: 050-441 5655
Näyttely.info
Palvelu toimii verkossa.
Helsinki

Sisältöä päivitetty viimeksi 21.09.2013

Verkkovaraani 2010