Tanssiorkesteri B.E.A.T

Yhtye perustettiin vuonna 2016 laulaja Petri Viitalan ja rumpali Marko Räsäsen toimesta. Mukaan he pyysivät kitaristi Petri Kettusta, joka pyysi basistiksi Heimo Hätistä. Ensimmäiset treenit pidettiin nelistään, mutta mukaan pyydettiin lopulta toiseksi kitaristiksi Joni Nevalista. Tällä kokoonpnolla soitettiin aina elokuulle, jolloin yhtye päätettiin pistää tauolle, koska treeneille ei tuntunut löytyvän kalentereista riittävästi aikaa. Vuoden 2017 keväällä Petri alkoi jälleen kasata porukkaa ympärille ja tällä kertaa spysyttiin alkuperäisessä suunnitelmassa eli nelihenkisessä yhtyeessä. Heimo jäi pois elokuun 2017 keikkojen jälkeen ja hänen tilalleen tuli Harri Jäntti. Bändin jäsenet ovat pääosin Leppävirralta. Petri asuu Kuopiossa.
Yhtye:
Petri Viitala: laulu
Marko Räsänen: rummut
Petri Kettunen: kitara ja laulu
Harri Jäntti: basso
Tanssimusiikkia tyyliin Agents, Sorsakoski, Badding. Myös popimpaa ja rokimpaa ohjelmistoa. Tilauksesta myös muuta, mutta kohtuudella.

Iskelmä-, rautalanka- ja tanssimusiikkia, sekä iskelmäpoppia ja -rokkia. Ohjelmistossa mm. Juha Tapiota, Baddingiä, Agentsia, Topi Sorsakoskea, Markku Aroa, Jamppa Tuomista, Kontraa, Jussi & The Boysia, Beatlesia, Hurriganesta, Leevi And The Leavingsia, Eppu Normaalia, Mattia ja Teppoa jne.
Lisätietoa puhelimitse 0405629200/ Petri tai sähköpostilla petriviitala5@gmail.com. Voit tutustua myös Facebook-sivuihimme. Löydät meidät Youtubesta: https://www.youtube.com/channel/UCF5PZwGPxQ_xyk1iItWIHxg
Sovittavissa. Hinta riippuu mm. siitä kauanko esiinnytään, esiintymismatkan pituudesta ja tilaisuuden luonteesta, sekä tarvittavien laitteiden määrästä. Meillä on omat äänentoistolaitteet ja tarvittaessa valot. Pyydä tarjous!
966_c4b4_cooltext166241399754620.png
966_b74d_beat__2_.jpg
Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Hae kulttuurin tekijöitä

Tanssiorkesteri B.E.A.T
https://www.facebook.com/tanssiorkesteriBEAT/
tanssiorkesteribeat a gmail.com
Matkapuhelin: 0405629200
Tanssiorkesteri B.E.A.T

Sisältöä päivitetty viimeksi 25.03.2018

Verkkovaraani 2010