Teatteri Lumo

Teatteri Lumo on Sisä-Savon kansalaisopiston mustan teatterin ryhmä. Musta teatteri on kansalaisopiston kansainvälinen Leader-hanke. Teatteri Lumo esiintyy osoitteessa Pihlajakatu 18, Suonenjoki.
RUOHON JUURELLA
Tarina keväästä, kasvusta ja ötököiden maailman menosta mustan teatterin keinoin

Ruohon juurella yhdistää liveroolihahmoja mustaan teatteriin ja nukketeatteriin. Esitystä tahdittaa Ötökkäorkesterin livemusiikki.
Kesto noin puoli tuntia, yli 3-vuotiaille.

Tervetuloa Nivejalan koulun kevätjuhlaan! Onko siivet suorassa ja tuntosarvet ojossa? Oppilaat istuvat paikoillaan, alkusoitto kajahtaa ja Rehtori Koppasen puhe alkaa. Kaikki on niin kuin aina ennenkin. Kevätjuhla saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun juhlasaliin astuu rouva Medenmaa, rehtorin tuttava kaukaa nuoruudesta. Rehtorin muistojen mukana pääsemme matkalle kevääseen, jolloin perhonen ei ollut vielä perhonen.

Esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Annukka Martikainen. Nukkien, lavastuksen, valojen ja äänten toteutuksesta vastaa Teatteri Lumo, johon kuuluu teatterin harrastajia ja puoliammattilaisia Suonenjoelta, Vesannolta, Rautalammilta ja Kuopiosta.
Teatteri Lumo valmistaa kahdesti vuodessa teatteriesityksiä, joissa yhdistellään mustan teatterin, nukketeatterin ja tanssiteatterin tekniikoita.
Teatteri Lumon kansainvälinen Leader-yhteistyökumppani on Tšekin Trestissä. Kesällä 2012 Teatteri Lumo matkusti tekemään yhteistä esitystä Loučkyyn.
Teatteri Lumon esityksiin on vapaa pääsy. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti. Varaa paikkasi Sisä-Savon kansalaisopiston nettisivuilta http://www.suonenjoki.net/kansalaisopisto/ kohdasta Kurssit, Näyttämötaiteet tai toimistolta ma-to klo 9-15, puh. 044-758 1466.
Toukka Ruohon juurellaToukka Ruohon juurella
Voikukat Ruohon juurellaVoikukat Ruohon juurella
Lumi sulaa jo Ruohon juurellaLumi sulaa jo Ruohon juurella
Seppo Ilmarinen ja Väiski Väinämöinen odottelevat katsojia Teatteri Lumon katsomossa Suonenjoen vanhalla lukiollaSeppo Ilmarinen ja Väiski Väinämöinen odottelevat katsojia Teatteri Lumon katsomossa Suonenjoen vanhalla lukiolla
Pohjan akan hillokellari: Sampo, kaiken hyvän pulputtaja, herkkujen herauttelijaPohjan akan hillokellari: Sampo, kaiken hyvän pulputtaja, herkkujen herauttelija
Pohjan akan hillokellari: Aino-nukke marjassaPohjan akan hillokellari: Aino-nukke marjassa
Pohjan akan hillokellari: Vaari-nukke marjassaPohjan akan hillokellari: Vaari-nukke marjassa
Pohjan akan hillokellarin herkkujaPohjan akan hillokellarin herkkuja
Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Hae kulttuurin tekijöitä

Teatteri Lumo
http://www.suonenjoki.net/kansalaisopisto/
annukka.martikainen a suonenjoki.fi
Puhelin: 040-5159427
Matkapuhelin: 040-5159427
Teatteri Lumo
Teatteri Lumo toimii Suonenjoen vanhalla lukiolla. Postiosoite on Kirkkokatu 1, 77600
Pihlajakatu 18
77600 Suonenjoki

Sisältöä päivitetty viimeksi 21.10.2013

Verkkovaraani 2010