Hae kulttuurin tekijöitä

Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Toimijoita lähellä sinua

Loruloimi Ky
Sisustustekstiilien suunnittelu ja valmistus. Kudotut tekstiilit. Yksilöllisesti käsityönä valmistetut tekstiilit on suunniteltu juuri sinulle.
20.08.2017
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
*12.10.2017
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
24.07.2017
Sanariihi
Tuomme naurun, tallennamme muistot. Sanariihi tuottaa taide- ja kulttuuripalveluja ikäihmisille. Olemme erikoistuneet muistisairaille suunnattuun osallistavaan taiteeseen, mutta monet palveluistamme on räätälöitävissä kenelle tahansa. Sanariihen kirjailijalta voi tilata Elämänkaarinovellin. Se on kauniiksi tarinaksi kirjoitettu elämäntarina, jonka voi tilata kauttamme kuvitettuna, kovakantisena kirjana. Muistelmia kevyempi vaihtoehto! Suomi100-hankkeemme on Tauno ja Nelli. Järjestämme mm. lasten laulukiertueita vanhainkoteihin. Lokakuussa 2017 ilmestyy lastenkirjasarjan ensimmäinen osa, Tauno ja Nelli evakkomatkalla. Lue lisää: www.taunojanelli.com
03.09.2017
LOISKIS - Lastenmusiikkiorkesteri
Lastenmusiikkiorkesteri LOISKIS konsertoi ja huristaa keikka-autollaan ympäri Suomea. Lastina on lasten musiikkia sekä teatteria, satuja ja taikaa! Loiskis-orkesterin kotipaikka on Jyväskylä, mutta toiminta-alue on koko Suomi ja naapurimaatkin. Loiskis esittää tilauksesta elävää pääasiassa akustista musiikkia ja ohjaa työpajoja. Teemme myös lastenlevyjä, myös tilauksesta asiakkaille. Oma levykauppa on www.lastenlevykauppa.fi. Välkomna för att lyssna till Loiskis´ barnmusik! Loiskis är en glädjefull professionell orkester från Jyväskylä, som spelar musik för barn, och har hela Finland som verksamhets område. Loiskis´ ypperliga konserter är planerade för barn i daghem, skolor samt för hela familjen, till både mindre och större händelser och festivaler. Orkestern har många olika konserter, och en del av konserterna genomförs i samarbete av gästande toppsolister.
*19.10.2017
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Kotisivut: http://jasurinneoja.wix.com/jasu https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
16.09.2017
Freelancer, kuvittaja, sarjakuvataiteilija
freelancer kuvittaja
24.02.2009
KAAOS Company
Kaaos Company:n tanssiteatteriesitys on saanut inspiraationsa Kalevalan mytologiasta. Kalevalan väkevä ja iätön tarina löytää uuden heijastuspinnan kahdeksan tanssijan ilmentäessä sen alkuvoimaisia elementtejä elämän villin tanssin pyörteissä. Tanssijoiden kautta kohtaamme Kalevalan hurmaavat arkkityypit ja matkaamme heidän kanssaan kohti tuntematonta, mutta silti oudon tuttua ja ajatonta kalevalaista mielenmaisemaa. Vammaisten ja ei-vammaisten tanssijoiden yhteisteoksessa saamme kohdata luonnon elementit erilaisten rituaalien muodossa, tanssin, laulun ja äänen ilotulituksessa, ja voimme koskettaa niiden uudistavaa voimaa myös omassa sisimmässämme.
18.08.2012
Noonknit
Värikäitä vilaneuleita ja erilaisa asusteita.
15.02.2009
Mainostoimisto SOLO Creative
Dekko on jyväskyläläinen graafisen suunnittelun toimisto, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa ja menestystä kustannustehokkaasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Logot, käyntikortit, esitteet, www, mitä vain mieleen tulee!
14.03.2014
Käsityöpaja Silkki-ikkuna
Raakasilkkimaalauksia, painotuotteet; kortit, servetit, julisteet. Kuvallisenilmaisun koulutus. Kuvia, tauluja, maalauksia, silkpainting, sisustustaulut, kuvituksia, tilauksesta, merkkipäivät, lahjataulut, lahjaideat, kuvallinen, värit, tilaustaulut,
04.04.2012
VN Design
Muoto- ja designkorut, korut tilauksesta, korujen korjaukset, erikoistyö, liikelahjat, kulta-ja hopeaketjut, koruvuokraus, korukurssit, korut kierrätysmateriaaleista.
10.04.2010
Kuutoset
Ajattomat käyttövaatteet, jotka on valmistettu kotimaisista puuvillaneuloksista. Kauniit värit - joka vartalotyypille sopivat mallit. Voit valita monesta eri osasta yhdistelemällä juhlaan tai arkeen. Asusarja muuntuu äitiysasuksi. Koot XS - XXXL.
22.03.2013
Kynäwakka
Nahasta valmistettuja kynäkoteloita brodeerauksella, nimikoinnilla.
16.11.2009
Päivi Karjalainen
Olen keramiikka alan artesaani, kuvataiteilija, filosofian maisteri pääaineena taidekasvatus ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan pedagogiset opinnot.
08.02.2011
Mikkelin kaupunginorkesteri
Mikkelin kaupunginorkesteri on 12 jousisoittajan muodostama ammattiorkesteri, joka on pitänyt yllä korkeatasoista konserttitoimintaa jo vuodesta 1903. Orkesterin taiteellisina partnereina toimivat kapellimestarit Erkki Lasonpalo ja Daniel Raiskin. Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli ja sen Martti Talvela -sali tarjoaa konserteille hienot puitteet, ja akustiikaltaan sali on yksi maamme parhaita.
16.06.2017
SM-SKETSIT 2009-2010
SM-SKETSIT 2010 Järjestämme Sketsien esittämisen SM-Kilpailun edellyttäen vähintään kymmentä esitystä. Paikka ja aika avoin. Palkinto vähintään 1000 euroa. Lähetä sketsiaiheesi esivalintaan.
20.04.2009
Rabbit Art
Psykologisia, myös naivistisia ja surrealistisia ja usein värikkäitä akryylimaalauksia. Galleriakauppa Rabbit Art on erikoistunut kaniaiheiseen - tai pupuja sisältävään - taiteeseen.
03.03.2009
Media Bullet
Media Bullet tarjoaa audion miksauspalvelua, masterointia, videokuvausta, videoeditointipalvelua. Videokalustoa annetaan myös vuokralle. Musiikkituotannosta vankka 17 vuoden kokemus.
05.06.2009
Peura Puukko
Käsityönä Anneli Kamusen tekemät uniikkipuukot ,tupet käsinommeltu, tervetuloa tehtaanmyymäläämme kalajoelle tutustumaan puukkoihimme
03.02.2009
Deoprintit
Mukit, t-paidat, tyynyliinat, puutaulut, kaakelit ym.
23.04.2013
Tyyki
Käsinpainanta sekä suomalaisen kädentaidon myymälä historiallisessa miljöössä
08.07.2011
Haapareppu-Palapelit
Palapelit
18.02.2009
SeriMeri
Käsinpainetut käyttötekstiilit ja lahjatavarat. Uutuutena bambu tiskirätit.
28.03.2013
Ihana-lehti
Askartelu- ja käsityöalan harrastelehti.
09.02.2009

Verkkovaraani 2010