Hae kulttuurin tekijöitä

Pop Jazz Konservatorio AnimaatioSesam Production

Toimijoita lähellä sinua

Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
30.08.2018
Helena Ratinen
Olen freelancer tanssitaiteilija, DanceAbility-ohjaaja sekä Jomon-Shindo -rentoutusohjaaja. Työskentelen pääasiallisesti ympäristö- ja yhteisötaiteen puolella eli minua kiinnostaa tanssi- ja esitystaide näyttämön ulkopuolella erilaisissa ympäristöissä: puistoissa, näyttelyissä, seminaareissa, vanhainkodeissa. Esiinnyn, koska uskon kehon viisauteen ja kommunikoin sillä. Ohjaan, koska haluan lasten säilyttävän leikkimielisyytensä ja aikuisten löytävän sen uudestaan. Tanssi-improvisaatio pitää tekemiseni elävänä. Leikki on toiminnassani olennaisena tekijänä. Samoin hiljaisuus. Toisaalta en myöskään kaihda groteskiutta.
26.07.2018
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Linkkejä: https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit http://jasurinneoja.wixsite.com/jasu
*29.09.2018
Hannele Yrjölä
Hopeakorut, tiffany lasityöt, erilaisia huovutettuja käyttötekstiilejä ja vaatteita.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14.09.2018
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
*26.09.2018
Taikuri Kim Wist
Taikuri Kim Wist on Suomen kysytyimpiä taikureita! Tyytyväisyystakuu! Ellet ole tyytyväinen, et maksa mitään!
09.08.2015
Eila Saarva
Näyttämötaide; Yhden naisen tekstiteatteri eli lausunta, nukketeatteri, klovneria eli pellehahmo Alma Öykkäri. Teen keikkatyötä eli esiinnyn mitä erilaisemmissa tilanteissa ja tapahtumissa. Teen myös opetus- ja ohjaustyötä erilaisille ryhmille.
07.10.2009
Puuhkahäntä
Käsintehdyt huopaeläimet: Willit, Kesyt, Oudot; kuvitukset, graafinen suunnittelu.
02.01.2012
Leena Pyylampi, laulaja-pianisti, trubaduuri, lauluntekijä, Laulava Pupujussi
Olen laulaja-pianisti ja lauluntekijä. Esiinnyn kaikenikäisille ihmislle, taidolla ja lämmöllä; muusikkona olen toiminut jo 20 vuotta. Suunnittelen mielläni musiikillisen kokonaisuuden juuri Sinun juhliisi. Erikoisuutenani ovat laulelmakonsertit, herkkää ja hempeää, tai sitten humoristista ja railakasta. Minut voi tilata piristykseksi juhliin tai koko illan viihdemuusikoksi. Erityisalaani ovat laulut naisen elämästä, rehevästi ja ilolla. -lyhyt livenäyte: https://www.youtube.com/watch?v=LKFslIFMZ-o -laululuja levyiltä: https://www.youtube.com/playlist?list=PL5jTmtcHGny5NxlZTZ1WMtFwgDf1aIO4U Lapsille esiinnyn Laulavana Pupujussina ja muusikko-näyttelijänä toimin Teatteriseurue Pii:ssä.
10.08.2016
Korutaideyhdistys ry
Korutaideyhdistys ry on perustettu Lappeenrannassa vuonna 2005. Yhdistys toimii valtakunnallisesti ja sen tavoitteena on edistää sekä tehdä tunnetuksi nykykorua taiteena ja muotoiluna Suomessa. Lisäksi päämääränä on parantaa suomalaisen korun tunnettuutta ulkomailla. Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää näyttelyitä, esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä tiedottaa alan tapahtumista.
07.12.2013
Tuomiojan Tarha
Käsinvaletut kynttilät, hunajatuotteet, taimisto- ja puutarhatuotteet
06.11.2009
Kallomaija
Kallomaija on toukokussa 2011 perustettu käsityöalan yritys Tampereen Hämeenpuistossa. Tarjolla on persoonallisia kotimaisia käsityötuotteita sekä ompelupalvelua.
07.06.2011
kaisu rissanen
Olen "puoliammattilainen, kirjoittanut noin 45 kirjaa- runoja, lastentarinoita, matkakertomuksia, lähetysaiheisia ym. Olen pitänyt lukuisia omia taidenäyttelyitä, myös valokuvanäyttelyitä. SKL:n jäsen, Riihimäen kuvataiteilijat
02.05.2013
Urho Kähkönen
Olen kuhmolainen kuvataiteilija, Työni ovat akryylimaalauksia, joiden lähtökohtana on monesti luonto. Töitäni voi katsella nettigallerissa http://www.urho.info tai Facebookissa Urhon taidegalleria.
20.06.2011
Tmi Sirkka Savikangas
Uniikit käsintehdyt nahkalompakot ja laukut.Tilaan kauniit ruusunahkat italiasta ja valmistan niistä omin käsin hyvin monenlaisia lompakoita, laukkuja ja muita pieniä tuotteita.
11.04.2013
MAKEEdesing
Mageita kierrätystuotteita. Tilaustöitä omista kierrätyspapereista.
11.02.2009
Ritva Tuominen
Käsintehtyä dinosaurus- ja lohikäärme -aiheista keramiikkaa.
12.02.2009
Grafiikanpajayhdistys
Myrkyttömässä Grafiikanpajassa työskentelee useista ammattilaisia ja harrastajia. Työtä tekevät ammattigraafikoiden ohella mm. lääkäri, farmaseutti, psykologi, tutkija, opettaja, kirjanpitäjä ja ikonintekijä. Grafiikkaa tehdään Pajalla monella tavalla. Käytössä on perinteisiä työtapoja, kuten etsaus, kuivaneulatekniikka, akvatinta, pehmeäpohja ja sokeri-akvatinta. Fototekniikka, fotoetsaus ja fotoimagon. Taiteilijan ja graafikon silmä ratkaisee aina työn sisällön ja jokainen työ on yksilöllinen, vaikka sen työstämiseen olisi käytetty tietokoneen mahdollistamaa teknikkaa. Grafiikka vedostetaan syväpainoprässillä märälle paperille. Grafiikkapajassa käytetään myös serigrafia-tekniikkaa, jolloin teoksia voidaan painaa eri materiaaleille.
07.08.2012
Väri ja Viiva
Teen muotokuvia ihmisistä, lemmikeistä, lähes mistä tahansa. Materiaaleina kuivapastelli, öljy, akryyli, hiili
27.02.2009
Teija Tiilimäki
Teemme kalligrafisia tuotteita: kortteja, kutsuja, adresseja ja tekstejä.
14.11.2009
Soili Kaunisto
Kankaiden maahantuonti, uniikit käsilaukut.
04.02.2009
Laila Kovaltshuk
Kaulakoruja erilaisista kivistä. Hopeisia.
02.02.2010
galateia
erikoisnahkojen valmistus ja myynti (mm. kalannahka).
23.02.2009
Haukiputaan Taideyhdistys ry
Taideyhdistys on perustettu 1985. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on edistää yleisesti taiteen harrastusta ja syventää jäsentensä taiteentuntemusta.
25.05.2012
Kati-Riina
Uniikit korut napeista, pitseistä ja vanhoista sanakirjan sivuista!
24.05.2011

Verkkovaraani 2010