Hae kulttuurin tekijöitä

Matka-Agentit, logolinkkiPop Jazz Konservatorio Animaatio

Toimijoita lähellä sinua

Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Linkkejä: https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit http://jasurinneoja.wixsite.com/jasu
*06.08.2018
Mari Ahonen
Luon taidetta monella eri tekniikalla. - Kynäruiskumaalaukset, Erikoismaalaukset ( autot, moottoripyörät, seinät, kypärät yms. ) - Lyijykynäpiirrokset - Akvarellityöt - Öljyvärimaalaukset
08.06.2018
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
24.05.2018
Tuomo Partanen
Olen syntynyt 8.6. 1966, Vieremä. Kulttuurialan ammattilainen. Pianisti. Kulttuurituottaja AMK, 2006. Harrastajakirjoittaja. Amatöörinäyttelijä Venekosken kesäteatteri vuodesta 2009, Hankasalmi. Säveltänyt lauluja, pianobiisejä. Persoonallinen esiintyjä yli 20 vuotta. Pianokonserttiohjelmia ja lausuntaesityksiä. Pianokonserttiohjelma AJATONTA AJASSAMME, ohjelma muunneltavissa, ohjelmistossa mm. Chopin, Sibelius, Grieg, Scarlatti, Hannikainen, Kaski, Sostakovits, O. Merikanto, useampia eri säveltäjien teoksia. "TULEVAISUUDEN VARJO" Edith Södergranin runoihin, 17 runoa: Minä näin puun, Tähdet, Syksy, Laulu vuorella, Kaikkiin neljään tuuleen, Elämä, Tuska, Tulevaisuuden varjo, Jumalat tulevat, Vanha valtias, Kiertotähdet, Lapsuuteni puut, Ei mitään, Oi taivaan kirkkautta, Eräs elämä, Jumala on kaikkialla, Maa jota ei ole. Mus. Chopin: Valssi op.64/2, Maa on niin kaunis, Fauré, Haydn, Bach: Air, Merikanto: Valse lente, Sibelius: Soi kunniaksi Luojan, Trad. Täällä Pohjantähden alla.
30.05.2018
Helena Ratinen
Olen freelancer tanssitaiteilija, DanceAbility-ohjaaja sekä Jomon-Shindo -rentoutusohjaaja. Työskentelen pääasiallisesti ympäristö- ja yhteisötaiteen puolella eli minua kiinnostaa tanssi- ja esitystaide näyttämön ulkopuolella erilaisissa ympäristöissä: puistoissa, näyttelyissä, seminaareissa, vanhainkodeissa. Esiinnyn, koska uskon kehon viisauteen ja kommunikoin sillä. Ohjaan, koska haluan lasten säilyttävän leikkimielisyytensä ja aikuisten löytävän sen uudestaan. Tanssi-improvisaatio pitää tekemiseni elävänä. Leikki on toiminnassani olennaisena tekijänä. Samoin hiljaisuus. Toisaalta en myöskään kaihda groteskiutta.
*26.07.2018
Antti Perkiö Woodworks
Antti Perkiö Woodworks valmistaa tilauksesta kaikenlaisia kodin huonekaluja, kuten pöytiä, kaappeja ja laatikostoja. Saat mittojen mukaan myös kiinteät kirjahyllyt ja esimerkiksi eteisratkaisut. Myös entisöintiä.
04.02.2009
3D°
Ideasta tuotteeksi.
14.08.2009
Jaska Halttunen
Suunnittelen vaatteita mutta myös kuvat niihin ja kaikkiin muihin visuaalisiin tarpeisiin, esitteistä nettisivuihin.
23.02.2009
AiriHelena
Hatut, vaatetekstiilit, värianalyysit.
10.02.2009
taiteilija Päivi Mäkinen
Ammattitaitoinen esittävientaiteiden moniosaaja. Laulaja, näyttelijä, juontaja, kouluttaja...
02.07.2012
NunestoVerde
Sisustustekstiilit pellavasta, kierrätysmateriaaleista koristeita sisustukseen.
14.02.2009
Pesosen Mehiläistarhat
Mehiläisvaha, kynttilätaide.
08.02.2009
Salka Sandel
Itse suunniteltuja ja käsin painettuja sisustus- ja vaatetekstiilejä.
10.02.2009
Puuhkahäntä
Käsintehdyt huopaeläimet: Willit, Kesyt, Oudot; kuvitukset, graafinen suunnittelu.
02.01.2012
Teatteriryhmä KUTKUTUS
Teatteriryhmä KUTKUTUS on elämänläheistä ITE-teatteria tuottava senioriteatteriryhmä, jonka toiminta perustuu sen itse kehittämäänsä KUTKU-metodiin. Kotinäyttämönsä lisäksi ryhmä keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea ja tuottaa tilauksesta esityksiä.
06.09.2009
Hyvinkään Karjala - Seura ry
Seuran tarkoituksena on koota yhteen toisen maailmansodan aikana Hyvinkäälle evakuoidut karjalaiset ja toimia karjalaista kulttuuriperinnettä säilyttävänä tekijänä.
29.05.2012
Kanava-Galleria
Ryhmä- ja yksilömalausta. Taideterapiaa ryhmille, perheille tai esim. parityöskentelyyn.
08.02.2009
Bonehead
Luonnon- ja kierrätysmateriaaleista valmistetut korut ja lahjaesineet.
13.02.2009
Galleria 5
Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n ja PROTO - Pohjois-Suomen muotoilijat ry:n ylläpitämä taidegalleria, jossa on esillä sekä kuvataide - että taideteollisuusnäyttelyitä. Galleria 5 on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 12-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12-16. Galleriaan on vapaa pääsy. Tutustu näyttelytarjontaamme osoitteessa: http://galleria5.artoulu.fi/nayttelyt Gallerian yhteydessä toimii Taidelainaamo ja -myymälä ARTo. Tutustu teostarjontaan ARTon omilla kotisivuilla: http://arto.artoulu.fi/ Käyntiosoite: Hallituskatu 5 90100 Oulu
25.10.2013
Tita-Mari Asikkala
Käyttökeramiikkaa.
23.08.2011
Lahden kaupungin kulttuuritoimi
Kulttuuritoimi järjestää kulttuuritilaisuuksia, ylläpitää kulttuuritiloja, hoitaa alan neuvontapalveluita, kehittää lastenkulttuurikeskustoimintaa, valmistelee kulttuuriavustusten jakoa ja hoitaa muita yleiseen kulttuuritoimintaan kuuluvia asioita.
22.05.2013
Aurinkokoira-Solhunden
Kaksikielinen lasten loru-, laulu- ja taidekirja Aurinkokoira-Solhunden. 19 hauskaa lorua, 19 ihana öljyvärimaalausta, 11 kaunista ja vauhdikasta laulua, 11 nuottia + Cd. Kaikki samassa paketissa.
14.06.2009
Raijan Aitta
Pellavalangat, -kuidut, kankaat ja pellavatuotteet
20.02.2009
Lappeenrannan Balettigaala
Lappeenrannan Balettigaalan kansainvälinen ohjelmisto elokuussa 2011 on loppusilausta vaille valmis ja lippujen myynti alkanut hyvin. Ohjelmakokonaisuus esittelee klassisten helmien lisäksi uusia merkittäviä ja maailmalla palkittuja koreografioita. Jorma Uotisen uskomaton Diiva kohtaa Lappeenrannan kaupunginteatterin suurella näyttämöllä tähtiä Hollannista, Latviasta, Ruotsista, Saksasta, Ukrainasta ja Virosta. Luvassa on taitoa ja tunnetta, harrasta ja hauskaa, yllätyksiä ja elämyksiä. Balettigaalalla on kolme samansisältöistä esitystä. Ensimmäinen perjantaina 26.8.klo 19 ja muut lauantaina 27.8. klo 14 ja 19. Liput esityksiin ovat myynnissä sekä Lappeenrannan Kaupunginteatterin lippukassassa että valtakunnallisesti Lippupisteen kautta.
10.06.2011
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
02.02.2018

Verkkovaraani 2010