Hae kulttuurin tekijöitä

Matka-Agentit, logolinkkiSesam Production

Toimijoita lähellä sinua

Helena Ratinen
Olen freelancer tanssitaiteilija, DanceAbility-ohjaaja sekä Jomon-Shindo -rentoutusohjaaja. Minua kiinnostaa tanssi näyttämön ulkopuolella erilaisissa ympäristöissä: puistoissa, näyttelyissä, seminaareissa, vanhainkodeissa. Esiinnyn, koska uskon kehon viisauteen ja kommunikoin sillä. Ohjaan, koska haluan lasten säilyttävän leikkimielisyytensä ja aikuisten löytävän sen uudestaan. Tanssi-improvisaatio pitää tekemiseni elävänä. Leikki on toiminnassani olennaisena tekijänä. Samoin hiljaisuus. Toisaalta en myöskään kaihda groteskiutta.
12.03.2017
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
*16.05.2017
Kirjalabyrintin palaute- ja muokkauspalvelu
Kirjalabyrintin palaute- ja muokkauspalvelu on korvaamaton apu kirjoittajalle, joka tavoittelee kustantamojen korkean julkaisukynnyksen ylittämistä tai suunnittelee omakustanteen julkaisemista. Palvelu on tarkoitettu kaunokirjalliselle proosalle kuten novelleille ja romaaneille käsittäen kaikki lajit lasten- ja nuortenkirjallisuudesta aikuisten kirjallisuuteen. Valitse haluamasi palvelumuoto kolmesta: palautepalvelu, muokkauspalvelu tai e-kirjapalvelu. Kukin palvelumuoto on räätälöitävissä tarpeesi mukaan.
*12.05.2017
Sanariihi
*12.05.2017
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Sarjan nelososa Kiristysruiske on juuri ilmestynyt. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Kotisivut: http://jasurinneoja.wix.com/jasu https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
*19.05.2017
Studio Pepita
Studio Pepita on kymenlaaksolainen yritys, jonka valikoimasta löydät näyttävät korut jokaiseen hetkeen. Korujen suunnittelu ja valmistus onnistuu myös asiakkaan toivomuksesta. Valikoimiin kuuluvat myös erilaiset pienesineet, niin käyttöesineeksi kuin sisustukseen. Tuotteet valmistetaan pääasiassa käsin ja ne ovat joko uniikkeja tai piensarjatuotantoa.
*26.04.2017
Tanssiteatteri MD
Tanssiteatteri MD tarjoaa laadukasta nykytanssia moneen makuun, lapsia unohtamatta, niin kotinäyttämöllä kuin keikoillakin. Oman nykytanssiohjelmistomme lisäksi tuotamme Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalia. www.tanssiteatterimd.fi
18.04.2017
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
25.04.2017
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina. Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
*12.05.2017
Mikkelin kaupunginorkesteri
Mikkelin kaupunginorkesteri on 12 jousisoittajan muodostama ammattiorkesteri, joka on pitänyt yllä korkeatasoista konserttitoimintaa jo vuodesta 1903. Orkesterin taiteellisina partnereina toimivat kapellimestarit Erkki Lasonpalo ja Daniel Raiskin. Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli ja sen Martti Talvela -sali tarjoaa konserteille hienot puitteet, ja akustiikaltaan sali on yksi maamme parhaita.
*02.05.2017
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry tukee lasten ja nuorten musiikkiharrastusta ja soitonopiskelua Mikkelin seudulla. Opiskeluun ei ole pääsykokeita vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
*23.05.2017
ThinkToday
THINK TODAY valmistaa tuotteita jätemaailman loputtomasta virrasta. Rakennus-ja sisustusalan hukka- ja jätemateriaali muuntuu sisustustauluiksi ja muisti/vieraskirjoiksi. Lisää infoa www.thinktoday.fi
19.02.2009
Birgitan teatteri
Musiikkinäytelmä MYRSKYLUODON MAIJA on raikas ja aito tuulahdus ihmisistä, jotka elävät lähellä luontoa – sitä nöyrästi rakastaen ja ymmärtäen. Saaristolaisten yhteisöllisyys onnen ja tuskan hetkinä valaa katsojaan toivoa ja luottamusta.
02.04.2009
tarjafl@wippies.fi
Primitiivisten naamioiden teko ja naamioliikunta. Musiikki taideterapia. Nukketeatterien käsikirjoitus ja ohjaus.
09.11.2012
Duo ViVo
Duo ViVo koostuu kahdesta Leppävirralla asuvasta aikamiehestä: Petri Viitala (laulu) ja Kari Voutilainen (laulu ja kitara). Petrillä kokemusta mm. Duo Moonrisesta, Nelosen Kuorosodasta ja coverbändistä. Kari ja Petri tapasivat Nelosen Kuorosota-ohjelman Leppävirran koelauluissa ja alkoivat suunnitella yhteistyötä. Duolla on jo nyt useampi keikkakokemus takana.
02.10.2013
Anna-Kaisa Hirvanen
Tanssitaiteilija. Esiintyminen, opetus, projektityöt
04.06.2009
Taitoisa
Eri käsityön alojen osaajien uniikit käsintehdyt taideteokset ja käyttöesineet.
05.04.2013
Hyvinkään Karjala - Seura ry
Seuran tarkoituksena on koota yhteen toisen maailmansodan aikana Hyvinkäälle evakuoidut karjalaiset ja toimia karjalaista kulttuuriperinnettä säilyttävänä tekijänä.
29.05.2012
ARS Mirja Nuutinen
Valkokuvataide, maalaukset, piirrokset
01.03.2011
Deoprintit
Mukit, t-paidat, tyynyliinat, puutaulut, kaakelit ym.
23.04.2013
Nordic Style
Suomessa käsintehtyjä design- ja uniikkikoruja.
06.11.2009
Hyvinkään Näyttelijät (HyNä) ry
Hyvinkään Näyttelijät (HyNä) ry on Hyvinkäällä toimivien näyttelijöiden rekisteröity yhdistys.
20.02.2009
Galleria 5
Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n ja PROTO - Pohjois-Suomen muotoilijat ry:n ylläpitämä taidegalleria, jossa on esillä sekä kuvataide - että taideteollisuusnäyttelyitä. Galleria 5 on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 12-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12-16. Galleriaan on vapaa pääsy. Tutustu näyttelytarjontaamme osoitteessa: http://galleria5.artoulu.fi/nayttelyt Gallerian yhteydessä toimii Taidelainaamo ja -myymälä ARTo. Tutustu teostarjontaan ARTon omilla kotisivuilla: http://arto.artoulu.fi/ Käyntiosoite: Hallituskatu 5 90100 Oulu
25.10.2013
Ihana-lehti
Askartelu- ja käsityöalan harrastelehti.
09.02.2009
Luontotaika
Luontoaiheisia T-paitoja. Lisäksi kipukoukut; hartian ja selän hoitolaite. Kirkasvalolamput, kaamosväsymyksen poistoon.
06.02.2009

Verkkovaraani 2010