Hae kulttuurin tekijöitä

Sesam ProductionMatka-Agentit, logolinkki

Toimijoita lähellä sinua

Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Sarjan nelososa Kiristysruiske on juuri ilmestynyt. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Kotisivut: http://jasurinneoja.wix.com/jasu https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
*16.06.2017
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
25.04.2017
Sanariihi
12.05.2017
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina. Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
12.05.2017
Mikkelin kaupunginorkesteri
Mikkelin kaupunginorkesteri on 12 jousisoittajan muodostama ammattiorkesteri, joka on pitänyt yllä korkeatasoista konserttitoimintaa jo vuodesta 1903. Orkesterin taiteellisina partnereina toimivat kapellimestarit Erkki Lasonpalo ja Daniel Raiskin. Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli ja sen Martti Talvela -sali tarjoaa konserteille hienot puitteet, ja akustiikaltaan sali on yksi maamme parhaita.
*16.06.2017
Kirjalabyrintin palaute- ja muokkauspalvelu
Kirjalabyrintin palaute- ja muokkauspalvelu on korvaamaton apu kirjoittajalle, joka tavoittelee kustantamojen korkean julkaisukynnyksen ylittämistä tai suunnittelee omakustanteen julkaisemista. Palvelu on tarkoitettu kaunokirjalliselle proosalle kuten novelleille ja romaaneille käsittäen kaikki lajit lasten- ja nuortenkirjallisuudesta aikuisten kirjallisuuteen. Valitse haluamasi palvelumuoto kolmesta: palautepalvelu, muokkauspalvelu tai e-kirjapalvelu. Kukin palvelumuoto on räätälöitävissä tarpeesi mukaan.
12.05.2017
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry tukee lasten ja nuorten musiikkiharrastusta ja soitonopiskelua Mikkelin seudulla. Opiskeluun ei ole pääsykokeita vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
23.05.2017
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
16.05.2017
Studio Pepita
Studio Pepita on kymenlaaksolainen yritys, jonka valikoimasta löydät näyttävät korut jokaiseen hetkeen. Korujen suunnittelu ja valmistus onnistuu myös asiakkaan toivomuksesta. Valikoimiin kuuluvat myös erilaiset pienesineet, niin käyttöesineeksi kuin sisustukseen. Tuotteet valmistetaan pääasiassa käsin ja ne ovat joko uniikkeja tai piensarjatuotantoa.
26.04.2017
Tanssiteatteri MD
Tanssiteatteri MD tarjoaa laadukasta nykytanssia moneen makuun, lapsia unohtamatta, niin kotinäyttämöllä kuin keikoillakin. Oman nykytanssiohjelmistomme lisäksi tuotamme Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalia. www.tanssiteatterimd.fi
18.04.2017
Merja Heino, kuvataiteilija
Kuvataiteilija, tekniikkana öljyvärimaalaus ja videotaide. Maalausten teemat arkkitehtuurista ja kasviornamentiikasta, kasveista ja maisemista. Näyttelykokonaisuuksissa mukana kasviaiheisia videoteoksia.
26.05.2011
Devi jewellery
Hopeakorut. Kultasepän töitä tilauksesta.
11.02.2009
Runon ja Laulun Duetto
Teija Anneli on Muhokselta kotoisin oleva runoilija ja monipuolinen sanataiteilija, joka on julkaissut tähän mennessä kahdeksan runokoelmaa. Lisäksi hän on myös levyttänyt omia runojaan (5 runo- CD:tä).Teija Anneli on suosittu esiintyjä ja vahva tulkitsija, jolle on ominaista voimakas eläytyminen ja taitava äänenkäyttö. Teija Anneli ohjaa monenlaisia ryhmiä, mm. lausunta ja kirjoittajaryhmiä, runoa ja draamaa ryhmiä, kirjallisuus ym. terapia ryhmiä. Kari J. Hartikainen on Oulusta lähtöisin oleva yrittäjä ja laulaja, joka on opiskellut laulua useiden tunnettujen opettajien johdolla. Klassisesta laulutaustasta huolimatta Kari tuntee löytäneensä oman äänensä vasta nyt. Karin ohjelmisto on hyvin laaja, sisältäen kappaleita klassisesta ikivihreisiin. Viime aikoina hän onkin saanut uudenlaista syvyyttä tulkintaansa. Mieluiten hän esittää lauluja jotka saavat hänet syttymään. Sopivan laulun kohdalla tämä karismaattinen mies pystyy niin herkkiin kuin dramaattisiin tulkintoihin.
03.11.2014
NUKKESET&RUSAKKO
Pehmoleluja luonnonmateriaaleista tupasvilla, pellava, villa.Kangasnukke, nukenvaatteet myös NUKKEÄIDIN pakkaus
14.11.2009
ThinkToday
THINK TODAY valmistaa tuotteita jätemaailman loputtomasta virrasta. Rakennus-ja sisustusalan hukka- ja jätemateriaali muuntuu sisustustauluiksi ja muisti/vieraskirjoiksi. Lisää infoa www.thinktoday.fi
19.02.2009
Metsäpotilan Taidetalli
Logot, taidetyöt, tekstipäreet, enkelitaulut, seinämaalaukset ym.
24.11.2009
johanna k. desing
Hulvattomia leluja kierrätysmateriaaleista.
10.02.2009
TOI-TOI!
TOI-TOI! välittää musiikki-ja teatteriohjelmaa barokista jazziin ja kevyeen musiikkin, juhlapuheesta improiltoihin ja aikuisten teatterileikkeihin.Järjestämme iloiset ja vakavat juhlaohjelmat nopealla aikataululla.
26.05.2011
Susanna Leinonen Company
Susanna Leinonen Company on helsinkiläinen nykytanssiryhmä, joka esiintyy sekä kotimaisilla että kansainvälisillä näyttämöillä.
02.06.2016
Keramiikkastudio Jenni Linnove Tmi
Käyttöesineet, astiat, koriste-esineet, oma myymälä, muotoilua ja käsitöitä.
08.02.2009
Airamo Design
Naisten takkeja poromokasta ja lammasnapasta sekä kääntötakkeja tekstiileistä ja tekoturkiksista. Valmistamme myös naisten pellava asusteita.
07.11.2009
Annen Koru ja Posliini
Teen koruja pääosin luonnonmateriaaleista. Maalaan posliinia esim. valokuvasta
25.03.2013
Ritva Tuominen
Käsintehtyä dinosaurus- ja lohikäärme -aiheista keramiikkaa.
12.02.2009
Rautalanka Arja
Rautalangasta käsin valmistetut käyttö- ja koriste-esineet. Myös tilauksesta.
09.02.2009
VideoFlow Oy Ltd. ja storyTv Oy
VideoFlow Oy on 2008 perustettu startup yritys, joka kehittää videoihin ja sosiaaliseen mediaan perustuvaa käyttäjäehtoista viestintää. CityViceTv on VideoFlow Oy:n aputoiminimellä tuottava online-videoiden tuotantotiimi. Tuotanto on yhtiöitetty vuonna 2012 nimellä storyTv Oy.
08.04.2014

Verkkovaraani 2010