Hae kulttuurin tekijöitä

Sesam ProductionPop Jazz Konservatorio Animaatio

Toimijoita lähellä sinua

jartD (sivusto Facebookissa)
Jääkaappimagneeteista sisustustaiteeseen - Artist jAPEi on alahärmäläinen kuvatuottaja. Yrityksen jartD lanseeraamien persoonallisten ja haluttujen jääkaappimagneettien ja sisustustaiteen edustus allamainituissa liikkeissä; Pääedustajani AARREKAMMIO kirppis Kauhavalla kauppakeskus VALLESMANNIssa. LEAn VERSTAS Ylihärmän keskustassa Niemen kukkakaupat Kortesjärvellä ja Kauhavalla. Downtown Bowling keilahalli Lapua gSm 0407098738 Artist jAPEi
07.02.2018
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Syksyllä 2017 kirjailija debytoi myös selkokirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Linkkejä: https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit http://jasurinneoja.wixsite.com/jasu
*24.03.2018
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1980 - 2014.
02.02.2018
Heimo Suomalainen
Kuvituksia, karikatyyrejä, huumorisarjakuvia, pilakuvia, graafista suunnittelua, taidegrafiikkaa, maalauksia, tussipiirroksia, maisemapiirroksia, muotokuvapiirroksia... jatkuu kotisivulla.
28.02.2018
Tanssiorkesteri B.E.A.T
Yhtye perustettiin vuonna 2016 laulaja Petri Viitalan ja rumpali Marko Räsäsen toimesta. Mukaan he pyysivät kitaristi Petri Kettusta, joka pyysi basistiksi Heimo Hätistä. Ensimmäiset treenit pidettiin nelistään, mutta mukaan pyydettiin lopulta toiseksi kitaristiksi Joni Nevalista. Tällä kokoonpnolla soitettiin aina elokuulle, jolloin yhtye päätettiin pistää tauolle, koska treeneille ei tuntunut löytyvän kalentereista riittävästi aikaa. Vuoden 2017 keväällä Petri alkoi jälleen kasata porukkaa ympärille ja tällä kertaa spysyttiin alkuperäisessä suunnitelmassa eli nelihenkisessä yhtyeessä. Heimo jäi pois elokuun 2017 keikkojen jälkeen ja hänen tilalleen tuli Harri Jäntti. Bändin jäsenet ovat pääosin Leppävirralta. Petri asuu Kuopiossa. Yhtye: Petri Viitala: laulu Marko Räsänen: rummut Petri Kettunen: kitara ja laulu Harri Jäntti: basso
*25.03.2018
Seija Tarkiainen
Taiteilijan valmistamat yksilölliset sisustus- ja taidetekstiilit, sisustuskorut sekä lahjatavarat luonnonmateriaaleista. Materiaaleina käytän kaikkea mahdollista silkistä puunjuuriin tai pellavasta vanhaan lautaan. Ihanat uniikit lahjat isoon tai pieneen juhlaan ja koristeet omaan kotiin. Teen myös maalauksia öljy-,tempera-,akryyli- ja vesivärein. Töitäni on esillä nettigalleriassa ja vaihtuvissa näyttelyissä, pääasiassa Mikkelin seudulla. Tervetuloa tutustumaan ARTSILLA GALLERIAN valikoimaan!
09.03.2018
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina. Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
12.05.2017
Anna-Mari Heinonen
Koriste- ja lahjaesineitä heinästä, puusta ja risuista.
19.08.2011
Candysign
Korut ja muut asusteet
16.11.2009
Carla
Carita Lankinen; Käsityöläinen ja tekstiilitaiteilija. Käyttää töissään pellavaa, villaa ja silkkiä, jota värjää ja kirjailee. Hän myös suunnittelee ja valmistaa koruja kierrätysmetalleista.
21.03.2013
Art Circus Eterna ry
Art Circus Eterna ry:n tarkoituksena on tukea ja edistää visuaalisia sekä esittäviä taiteenaloja ja myös herättämään harrastusta visuaalisiin ja esittäviin taiteisiin. Pyrkimyksenä on järjestää mm. syrjäytymisriskin omaaville nuorille suunnattua iltapäivätoimintaa valokuvaukseen ja videokuvaukseen liittyen.
19.09.2013
T:mi Soja Murto
Kaikkea kansallispukuihin, sarafaaneihin ja fereseihin intohimolla ja ammattitaidolla! Uudet puvut, vanhojen täydennys ja huolto.
07.02.2012
Villakivi Design
Villakivi Design on designyritys, joka valmistaa persoonallisia ja laadukkaita vaatteita, koruja ja sisustustuotteita parhaista luonnonmateriaaleista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä.
06.02.2009
Erilaiset Enkelit
Tuotteitani ovat lasista valmistetut korut ja koriste-esineet. Nukkekoruperheeseeni kuuluvat iloiset ja värikkäät nukke- ja eläinriipukset sekä nukkekorvakorut. Asiakkaan toiveet otan tietenkin aina huomioon. Suunnittele vaikka itse oma unelmiesi koru.
10.05.2013
Verhoomo ja entisöintiliike
Huonekalujen perinteistä ja nykyaikaista verhoilua sekä pintakäsittelyä ja pieniä puukorjauksia verhoilijakisällin ja entisöijän ammattitaidolla. Kuljetuspalvelu ja ilmainen arviointi. Soita ja kysy lisää
06.02.2009
Tmi Satu Strömberg
Olen laulaja ja viulisti Satu Strömberg. Tarjoan musiikkipalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Ohjelmistostani löytyy kappaleita klassisesta musiikista kevyempään. Opetan viulunsoittoa ja yksinlaulua (klass.) sekä pianonsoiton alkeita.
24.01.2014
Näppärä Vera
Käsityönä valmistettuja lasten vaatteita ja kodin käyttötekstiilejä.
07.03.2011
Sesam Production Oy
Sesam Production Oy on luovasti osaava videotuotantoyhtiö. Toimimme Lappeenrannassa sekä Helsingissä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, bändit, artistit, tv-yhtiöt, koti- ja ulkomaiset tuotantoyhtiöt sekä yhdistykset. Käytössä on ammattitason kalusto ja runsaasti näkemystä vuodesta 1991. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa ja Helsingissä Pasilan vanhoilla veturitalleilla samoissa tiloissa Kinoproduction Oy:n kanssa.
12.01.2016
Disains
Disains toteuttaa nykyaikaisia internetsivustoja luovalla suunnittelulla, raikkailla ideoilla ja fiksuilla ratkaisuilla. www.disains.fi
18.02.2013
Emmi Valve
Olen monipuolinen, tarvittaessa nopea kuvittaja. Katso portfolioni kohdasta yhteystiedot.
25.02.2009
Valokuvaaja Paula Myöhänen
Monipuolinen ammattivalokuvaaja, toimialueena koko Suomi. www.paulamyohanen.com
18.11.2010
Piret-Eve Kändler
Savikeramiikka ja silkkikäsityöt (kravatit)
24.04.2013
Teatteri Buffonata ry
Teatteri Buffonata on vuonna 2002 perustettu harrastajapohjainen teatteriryhmä. Pienen ja aktiivisen teatterin tavoitteena on alusta alkaen ollut tehdä korkeatasoista komediaa. Buffonata keikkailee matkalaukun kera ympäri Etelä-Suomea.
24.10.2015
Paula Salmela
Teen pääasiassa installaatioita ja veistoksia. Veistosteni materiaalivalinnat ovat monipuolisia. Käytän mm. pronssia, marmoria, puuta ja pellavapaperia. Teoksissani toistuvat teemat ovat luonto ja ihminen. Töissäni kokoan havaintoja elämästä konkreettisiksi veistoksiksi tai tilallisiksi moniaistisiksi kokemuksiksi.
07.08.2012
c04 Luomus Oy
Vaatteita ja asusteita niin nuorille ja näteille kuin muoreille ja täteille.
20.02.2009

Verkkovaraani 2010