Hae kulttuurin tekijöitä

Sesam ProductionTiliastrum Oy

Kaikki kulttuurin tekijät

1                               

Kymi Sinfonietta
*21.02.2017
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry
Mikkelin Seudun Nuoriso-orkesterien kannatusyhdistys ry tukee lasten ja nuorten musiikkiharrastusta ja soitonopiskelua Mikkelin seudulla. Opiskeluun ei ole pääsykokeita vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
*13.02.2017
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Sarjan nelososa ilmestyy kesällä 2017. Syksyllä 2016 kirjailija debytoi myös nuortenkirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Kotisivut: http://jasurinneoja.wix.com/jasu https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
*05.02.2017
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa.
*31.01.2017
Mari Ahonen
Luon taidetta monella eri tekniikalla. - Kynäruiskumaalaukset, Erikoismaalaukset ( autot, moottoripyörät, seinät, kypärät yms. ) - Lyijykynäpiirrokset - Akvarellityöt - Öljyvärimaalaukset
30.11.2016
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä. www.nugo.fi
23.11.2016
Design Airi Hietala
Kun vanha byrokraatti, jolla oli peukalo keskellä kämmentä, löytää eläkkeellä jäädessään itsestään käsityöläisen, kokeiluilla ei ole äärtä ei laitaa. Ensin opettelin hopean työstämistä. Kohta piti jo päästä kesyttämään muinaisten kirjakääröjen ja noitarumpujen materiaalia, nahkapergamenttia, koruiksi. Vuosien opettelun jälkeen siitä syntyy herkkiä, melkein eläviä kukkia, lehtiä, sulkia - Ikiaikaisia. Mustina ne muuttuvat vahvoiksi ja voimakkaiksi Korppi-sarjan koruiksi. Innoitus nousee itäsuomalaisesta luonnosta. Lisätietoja www.akoru.net
17.11.2016
Keski-Uudenmaan teatteri
Vuonna 1998 perustettu Keski-Uudenmaan Teatteri (KUT) on ammattiteatteri, jonka kotipaikka on Kerava. Säännöllistä esitystoimintaa on myös Tuusulassa ja Järvenpäässä. Vuosittain esityksiä on ensi-illassa kolmesta viiteen, kaikkiaan esityksiä on vuoden aikana noin 130. KUT:illa on 30 jäsentä, joista 25:llä on taiteen alan akateeminen loppututkinto. Yksi jäsen on taiteen tohtori. Jäsenemme vierailevat jatkuvasti näyttelijöinä mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Keski-Uudenmaan teatterin toiminta-ajatuksena on tarjota keskisen Uudenmaan asukkaille ammattiteatteria kotikaupungeissaan.
20.10.2016
Raahen Teatteri
Raahen Teatteri on ammattijohtoinen harrastajateatteri keskellä Raahea. Raahen Teatterissa ja teatterin kesäteatteripihalla tarjotaan vuosittain neljästä kuuteen ensi-iltaa.
18.10.2016
Luova Paukku museokauppa
19.09.2016
F.O.Virtasen perinneyhdistys
19.09.2016
Musiikkiympyrä Oy
Musiikkiympyrä Oy tarjoaa monipuolisia musiikkipalveluja erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Lisäksi yhtiö julkaisee ja kustantaa musiikkia ja kirjallisuutta. Esimerkkejä julkaisutoiminnasta: Jussi Saksa, Muistot -novellikirja (2016); Jussi Saksa, Muistot CD (2015), Puhekupla, Kupla puhkeaa CD (2013). Tulossa Jussi Saksa: Kyläpelimanni CD (2017). Esimerkkejä konserttitoiminnasta: Veikko Lavi 100 v. (2012), Reino Helismaa 100 v. (2013), Toivo Kärki 100 v. (2015), Kauko Käyhkö 100 v. (2016). Lisäksi Jussi Saksa ystävineen (2015). Kyläpelimanneja (tulossa 2017)
09.09.2016
Leena Pyylampi, laulaja-pianisti, trubaduuri, lauluntekijä, Laulava Pupujussi
Olen laulaja-pianisti ja lauluntekijä. Esiinnyn kaikenikäisille ihmislle, taidolla ja lämmöllä; muusikkona olen toiminut jo 20 vuotta. Suunnittelen mielläni musiikillisen kokonaisuuden juuri Sinun juhliisi. Erikoisuutenani ovat laulelmakonsertit, herkkää ja hempeää, tai sitten humoristista ja railakasta. Minut voi tilata piristykseksi juhliin tai koko illan viihdemuusikoksi. Erityisalaani ovat laulut naisen elämästä, rehevästi ja ilolla. -lyhyt livenäyte: https://www.youtube.com/watch?v=LKFslIFMZ-o -laululuja levyiltä: https://www.youtube.com/playlist?list=PL5jTmtcHGny5NxlZTZ1WMtFwgDf1aIO4U Lapsille esiinnyn Laulavana Pupujussina ja muusikko-näyttelijänä toimin Teatteriseurue Pii:ssä.
10.08.2016
kurkista
Keskityn tapahtuma-, muoto- ja luontokuvaukseen. Toimin pääkaupunkiseudulla, mutta tarpeen tullessa matkustan muuallekin Suomeen tai ulkomaille. Olen myös itsepuolustus- ja kuntonyrkkeilyohjaaja.
05.08.2016
Heimo Suomalainen
Kuvituksia, karikatyyrejä, huumorisarjakuvia, pilakuvia, graafista suunnittelua, taidegrafiikkaa, maalauksia, tussipiirroksia, maisemapiirroksia, muotokuvapiirroksia... jatkuu kotisivulla.
27.07.2016
Susanna Leinonen Company
Susanna Leinonen Company on helsinkiläinen nykytanssiryhmä, joka esiintyy sekä kotimaisilla että kansainvälisillä näyttämöillä.
02.06.2016
Huojunta -nykytanssiteos
23.05.2016
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina. Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
12.04.2016
Komiikkaa Kansalle ry
13.02.2016
www.sisustaa.fi
Jääkaappimagneeteista sisustustaiteeseen - Artist jAPEi on alahärmäläinen kuvatuottaja. Yrityksen jartD lanseeraamien persoonallisten ja haluttujen jääkaappimagneettien ja sisustustaiteen edustus allamainituissa liikkeissä; Pääedustajani AARREKAMMIO kirppis Kauhavalla Kassun Kilotavaraa vastapäätä. LEAn VERSTAS Ylihärmän keskustassa Sylvi Hautamäen kukkakaupat Kortesjärvellä ja Kauhavalla. Annastiina Vanhan Paukun piha Lapua Downtown Bowling keilahalli Lapua gSm 0407098738 Artist jAPEi
13.02.2016
Käsityökeskus Sigrid osuuskunta
Käsityökeskus Sigrid osuuskunta on perustettu tammikuussa 2011. Osuuskunnan toimenkuva liittyy kaikenlaiseen taide- ja käsityötoimintaan, keskeisimpänä 12.3.2011 avattu käsityömyymälä Forssan kehräämöalueella. Osuuskunta koostuu 14:sta jäsenestä, jotka ovat eri alojen kädentaitajia sekä kaupan- ja sosiaalialan ihmisiä. Käsityökeskus Sigridin valoisat tilat sijaitsevat vanhassa remontoidussa tehdasmiljöössä Forssan sydämessä. Myymälän lisäksi tiloissa on jäsenten työhuoneita sekä kurssitilat. Tarjoamme laadukkaita käsityö- ja taidekursseja tilauksesta aikuisille ja lapsille, sekä aikuisille yhdessä lapsen kanssa. Toimintaa ja tarjontaa löytyy myös yrityksille. Meiltä voit tilata monipuoliset tyky-paketit sekä liikelahjat. Sigridissä voi viettää hauskoja ja suosittuja lasten synttäreitä käsitöiden parissa, varata ohjelmaa polttareihin tai illanviettoihin. Halutessanne tulemme pitämään käsityötuokion muuallekin. Meiltä löydät myös laadukkaat taiteilija-, koru- ja askartelutarvikkeet.
04.02.2016
Teatteriryhmä Nimettömät ry
Teatteriryhmä Nimettömät ry on 1993 perustettu teatteriryhmä, jonka periaatteena on tarjota jokaiselle teatterista innostuneelle mahdollisuus päästä toteuttamaan itseään. Toimintamme keskittyy vuosittain erityisesti kesänäytelmän rakentamiseen. Ryhmän kokoonpano elää ja muuttuu vuosittain, ja mukana on noin 20 vakijäsentä. Näytelmän tekoon osallistuu kuitenkin yleensä suurempi määrä innokkaita. Vuonna 2013 Nimettömät täyttää 20 vuotta. Taivalta juhlitaan huikealla kesänäytelmällä Populäärimusiikkia Vittulajänkältä, joka saa ensi-iltansa 29.6.2013.Populäärimusiikkia Vittulajänkältä kertoo Matti-nimisen pojan ja tämän parhaan ystävän Niilan kasvutarinan häpeilemättä ja suorasti kaikkine kipupisteineen. Näytelmän kantavia teemoja ovatkin ennen kaikkea kasvu, murros, selviytyminen, ystävyys ja toivo. Kaikki varsin universaaleja teemoja siis.
02.02.2016
Sesam Production Oy
Sesam Production Oy on luovasti osaava videotuotantoyhtiö. Toimimme Lappeenrannassa sekä Helsingissä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, bändit, artistit, tv-yhtiöt, koti- ja ulkomaiset tuotantoyhtiöt sekä yhdistykset. Käytössä on ammattitason kalusto ja runsaasti näkemystä vuodesta 1991. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa ja Helsingissä Pasilan vanhoilla veturitalleilla samoissa tiloissa Kinoproduction Oy:n kanssa.
12.01.2016
Helena Ratinen
Olen freelancer tanssitaiteilija, DanceAbility-ohjaaja sekä Jomon-Shindo -rentoutusohjaaja. Minua kiinnostaa tanssi näyttämön ulkopuolella erilaisissa ympäristöissä: puistoissa, näyttelyissä, seminaareissa, vanhainkodeissa. Esiinnyn, koska uskon kehon viisauteen ja kommunikoin sillä. Ohjaan, koska haluan lasten säilyttävän leikkimielisyytensä ja aikuisten löytävän sen uudestaan. Tanssi-improvisaatio pitää tekemiseni elävänä. Leikki on toiminnassani olennaisena tekijänä. Samoin hiljaisuus. Toisaalta en myöskään kaihda groteskiutta.
16.12.2015
Marika Rautiainen
Olen kuvataiteilija Pohjois-Pohjanmaalta ja työskentelen osa-aikaisesti kotistudiostani. Maalaan akryylimaaleilla. Maisemat ja fantasia ovat maalausteni keskeisimpiä aiheita. Teen piirroksia grafiitti- ja hiili- ja mustekynillä. Teen muotokuvia, viivapiirroksia ja illustraatioita.
13.12.2015

1                               

Verkkovaraani 2010