Liikelaiturin juhlavuosi: Rut & Roosa

Liikelaiturin lasten sunnuntai: Rut & Roosa

Tampere, Liikelaituri22.4.2018 15:00 - 16:30 Rut & Roosa on erilaisuutta ja erimielisyyksien ratkomista käsittelevä, iloinen ja värikäs koko perheen tanssiteatteri teos.
Lataa tapahtuman esite
(PDF)

Liikelaiturin juhlavuoden seuraava esitys on valloittavan vauhdikas ja iloinen koko perheen esitys Rut & Roosa. Se kertoo kaksosista, jotka ovat syntymästä asti olleet kiinni leteistään. Letit aiheuttavat kaksosille paljon arkihaasteita. Miten saada vaatteet päälle kun letit ovat tiellä? Mitä tehdä kun Rut haluaa leikkiä autoilla ja Roosa nukeilla? Törmäyksiltä ei voida välttyä heidän vauhdikkaassa arjessaan. Rut & Roosa on iloinen ja värikäs tanssia ja teatteria yhdistävä esitys 2-5 vuotiaille lapsille.

5-vuotias Liikelaituri juhlii koko vuoden

Rut & Roosa on osa Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtumaa. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalle Liikelaiturille myönnettiin tanssitaiteen valtionpalkinto syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietetään Liikelaiturin 5-vuotisjuhlia pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden esitysten ja tapahtumien kera. Joulukuussa juhlavuosi huipentuu, kun Liikelaiturilla vietetään Juhlat 1.12.

Esityksen sisältö käsittelee erilaisuutta, toisten kanssa toimeen tulemista, erimielisyyksien ratkomista, anteeksi antamista ja kuinka olla kavereita vaikka ollaan eri mieltä ja halutaan välillä eri asioita.

Esitys on saanut inspiraationsa Klara Perssonin kirjasta Molly & Sus (Urax 2012). Esityksen jälkeen on yhteistä toimintaa ja perhedisco, sekä mehutarjoilu.

Takaisin

Tapahtuma

Paikka

Liikelaituri

Tampere

Yliopistonkatu 58 D

33100 Tampere

Aika

22.4.2018 15:00 - 16:30

Hinnat

Esitys ja disco: 5 €

Lisätiedot

liikelaituri a sisasuomentanssi.fi

0445644773

Järjestäjä

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

Ilmoittautuminen

Liput: 5 € / hlö, liput ovelta 30 min. ennen esitystä (maksutapa käteinen)
Lippuvaraukset ja lisätiedot: liikelaituri a sisasuomentanssi.fi
Konsepti ja toteutus: Lotta Kaarla & Tuuli Heinonen
Esityksen kesto: n. 45 min
Esityksen on tuottanut Pohjanmaan tanssin aluekeskus yhteistyössä BARK Pohjanmaan lastenkulttuuriverkoston kanssa.Kommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010