Walk for Freedom Tampere 2018

Walk for Freedom Tampere 2018

Tampere, Pikku Kakkosen puisto20.10.2018 14:10 - 14:45 20. lokakuuta ympäri maailman kävellään ihmiskauppaa vastaan. Askel kerrallaan, nykypäivän orjuus voidaan lopettaa.
Lataa tapahtuman esite
(PDF)

Tervetuloa Tampereen toiseen Walk for Freedom - tapahtumaan!

20. lokakuuta ympäri maailman kävellään ihmiskauppaa vastaan. Miksi? Koska maailmassa on yhä miljoonia ihmiskaupan uhreja. Myös Suomessa jopa sadat ihmiset joutuvan vuosittain ihmiskaupan uhriksi. Askel kerrallaan, nykypäivän orjuus voidaan kuitenkin lopettaa.

Walk for Freedomin tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerätä varoja sen vastaiseen työhön. Kävelemme kaupungin läpi tummiin vaatteisiin pukeutuneina tehdäksemme näkyväksi ne ihmiset, jotka elävät yhä meidän keskuudessamme orjuudessa.

MITEN? MITÄ MINUN TARVITSEE TIETÄÄ?

Riittää kun saavut paikalle tummiin vaatteisiin pukeutuneena. Osallistujien toivotaan ostavan itselleen virallisen WFF–paidan, joka maksaa 15€. Paita on samanlainen kuin viime vuonna, joten vanhat paidat kannattaa kaivaa kaapeista. Paitojen tuotto menee A21:n ihmiskaupan vastaiseen työhön. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä. Kävelyyn voi osallistua ilman virallista paitaakin.

Walk for Freedom -jatkoilla kuulet enemmän ihmiskaupasta ja sen vastaisesta työstä. Tilaa on myös keskustelulle. Jatkoilla myydään kahvia ja pientä syötävää, joiden tuotolla tuetaan A21 Campaign:n työtä.

Tapahtuman takana on A21-järjestö. Suomessa tapahtumaa koordinoi V.A.L.O. – Ei orjuudelle ry.

Lisätietoa: http://www.a21.org/walk

MISSÄ?
Lähdemme tänä vuonna liikkeelle Koskipuistosta, läheltä Pikku Kakkosen puistoa ja kierrämme reilun 2 km lenkin Tampereen keskustassa. Kävelyn jälkeen suuntaamme Walk for Freedom jatkoille, jotka järjestetään läheisellä Valohuoneella osoitteessa Kyttälänkatu 1.

MILLOIN?
klo 13 Ilmoittautuminen ja paitojen jako
13.45 Lyhyt puhe, tietoa kävelystä ja valmistautuminen lähtöön
14 WFF -kulkue lähtee
14.45 Kävely päättyy Koskipuistoon
15 WFF-jatkot Valohuoneella

Takaisin

Tapahtuma

Paikka

Pikku Kakkosen puisto

Tampere

Kyttälänkatu 1

33100 Tampere

Aika

20.10.2018 14:10 - 14:45

Lisätiedot

hanna.kahrola a gmail.com

+358407550387

Järjestäjä

V.A.L.O. - Ei orjuudelle Tampere

Ristinarkuntie 18 C 18, 33560 Tampere

Ilmoittautuminen

Jokaisen kävelyyn osallistujan tulee rekisteröityä ennen kävelyä, jotta saamme esimerkiksi luvan ottaa kävelystä kuvia. Toivomme osallistujien rekisteröityvän etukäteen, mutta se onnistuu myös kävelypäivänä paikan päällä. Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa https://www.a21.org/shop-event.php?intid=2062&site=true
ja samalla voit myös tehdä lahjoituksen A21 työn tukemiseksi tai ostaa Walk for Freedom tuotteita.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: tampere a valo-eiorjuudelle.orgKommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010