Arkistoitu

Liikelaiturin juhlavuosi: Välissä

Välissä - Kevyt komedia abortista ja eutanasiasta

Tampere, Liikelaituri30.9.2018 17:00 Välissä on soolotanssiteatteriteos kahvin äärellä. Mikä on ihminen? Milloin on ihminen? Miksi on ihminen? Ja kuka päättää?
Lataa tapahtuman esite
(PDF)

Esitys tarkastelee ihmisyyden eettisiä ja filosofisia rajapintoja, tarkemmin aborttia ja eutanasiaa, huumorilla ja vakavasti.

Teoksen liike- ja näyttämöllinen kieli nousee ihmisyyden historiasta sekä ajankohtaisista poliittisista ihmiskäsityksistä. Taiteellisen työn prosessissa on käytetty henkilökohtaisia kertomuksia, akateemisia tutkimuksia, uskonnollisia puheita sekä historiallisia ja lääketieteellisiä tietoteoksia.

5-vuotias Liikelaituri juhlii koko vuoden

Välissä-teosta on työstetty useissa osissa Ruotsissa ja Suomessa elokuusta 2015 lähtien. Teoksen ensi-ilta oli 30.5.2017 Arttelissa Tampereella. Lisäksi teos on esitetty Tranås at the Fringe -festivaalilla Ruotsissa kesällä 2017. Esitys on osa Liikelaiturin juhlavuosi -tapahtumaa. Pirkanmaan Tanssin Keskuksen koordinoimalle Liikelaiturille myönnettiin tanssitaiteen valtionpalkinto syksyllä 2017. Vuonna 2018 vietetään Liikelaiturin 5-vuotisjuhlia pirkanmaalaisten tanssitaiteilijoiden esitysten ja tapahtumien kera. Joulukuussa juhlavuosi huipentuu, kun Liikelaiturilla vietetään Juhlat 1.12.

Teos haluaa tarkoittamatta loukata jokaisen kokemusmaailmaa tasapuolisesti. Tarkoituksena on herättää keskustelua eri ikäryhmien, ihmiskäsitysten ja elämänfilosofioiden kesken.

Ihmisyyttä abortin ja eutanasian väliltä kanssasi esityksen ja keskustelun keinoin pui:
Fuji Hoffmann, koreografia ja ohjaus
Hanna Kahrola, esitys
Nelli Ojapalo, keskustelun moderaattori

Takaisin

Tapahtuma

Paikka

Liikelaituri

Tampere

Yliopistonkatu 58 D

33100 Tampere

Aika

30.9.2018 17:00

Hinnat

Perushinta: 10 €

Opiskelijat ja alan liput: 5 €

Lisätiedot

liikelaituri a sisasuomentanssi.fi

0445644773

Muut ajankohdat tälle tapahtumalle

Järjestäjä

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Yliopistonkatu 58 D

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja lippuvaraukset liikelaituri a sisasuomentanssi.fiKommentit

Lisää kommentti

Verkkovaraani 2010